Kancelaria Ultimatum Opinie Klientów

Zadzwoń: 605-448-944

E-mail: [email protected]

Formularz kontaktowy


Kancelaria Ultimatum to wiodąca firma na rynku windykacji. Od ponad 15 lat prowadzimy działania mające ma celu odzyskanie należności naszych klientów. Zgłaszając się do nas zyskujesz pewność szybkiego zakończenia sprawy i odzyskania długu. Pracujemy na jasnych i przejrzystych zasadach.

Zachęcamy do zapoznania się z informacjami zamieszczonymi na stronie internetowej, jak również do kontaktu z nami. Odpowiemy na każde Państwa pytanie i ustalimy zasady współpracy. Możecie Państwo sprawdzić oceny naszej firmy klikając Kancelaria Ultimatum opinie firm i osób prywatnych ze wszystkich wojewódz w kraju. Prezentowane opinie o firmie Ultimatum pochodzą wyłącznie od realnych i prawdziwych kontrahentów, którym Kancelaria Ultimatum pomogła wyjść z kłopotów finansowych.

Wszystkim dotychczasowym klientom Kancelarii Ultimatum chcielibyśmy podziękować za miłą współpracę. Jednocześnie zachęcamy do wyrażenia opinii o naszych działaniach. Wystawione opinie z pewnością pomogą innym w podjęciu decyzji o wyborze firmy windykacyjnej.

 


 


Bardzo dziękuje panom za odzyskanie pieniędzy od bardzo, ale to bardzo nieuczciwego dłużnika, który okazał się kombinatorem jakich mało

5,0 rating
27 czerwca 2019

Osobiście sprawdziłam kancelarię Ultimatum na własnej skórze i muszę przyznać, że odzyskanie długu z nimi to naprawdę nic nadzwyczajnego tzn. oni sporo robią za klienta – Ja stałam tylko i przyglądałam się całemu tokowi wydarzeń, a na koniec patrzę, że środki finanse wróciły na moje konto. Dziękuję BARDZO !!!!!

Erazma

The entire amount recovered. No problems. Same particulars!

5,0 rating
26 czerwca 2019

In Ultimatum I was 3 times and I have to admit that there was a very factual conversation with a representative of the company, specific and specialist. Final result = the entire amount recovered.

Howard

Wszelakie rozmowy przebiegły bardzo zadowalająco i w finale wywalczyli całą kwotę jaką był mi winien dłużnik

5,0 rating
25 czerwca 2019

Godnie reprezentowali mnie w sądzie i załatwiali wszystkie formalności jeśli chodzi o dłużnika i zaległe rozliczenia. Można rzec, że Ja się czasem tylko podpisywałam pod dokumentami, a tak to sami wyciągnęli mnie z tego bagna bez większego mojego udziału.

Drogomir

Wzorowy kontakt jest z kancelarią Ultimatum, rozbudowana oferta windykacyjna, sprawdzona procedura postępowania z dłużnikami – to coś czego oczekuje każdy klient od dobrego biura odzyskującego długi

5,0 rating
25 czerwca 2019

Znaleźli w 8 dni dłużnika, gdzie ja szukałam drania ponad rok i bez większego skutku, ale widać oni mają swoje (działające na dłużników) sposoby, dzięki którym praca szybciej się odbywa i jest bardziej skuteczna. Polecam ich maksymalnie jak tylko można za to co dla mnie zrobili.

Beatrycze

They help us in the company to deal with debtors

5,0 rating
25 czerwca 2019

Pure pleasure if we talk about cooperation with Ultimatum, we have the best opinions about them because they saved a lot of money in our company. Thank you

Doris

Polecam firmę Ultimatum i bardzo im dziękuję

5,0 rating
23 czerwca 2019

Jeśli chodzi o mnie to będę polecał tą firmę do końca moich dni i o jeden dzień dłużej, uzyskałem pomoc, profesjonalną obsługę, a za ich prace zapłaciłem dopiero gdy miałam pieniądze w kieszeni. Solidna firma!!!

Laurencjusz

Fachowy kontakt z pracownikami z kancelarii Ultimatum pozwolił mi zaufać tej firmie i jestem bardzo usatysfakcjonowana z przebiegu całego odzyskiwania długu przy ich pomocy

5,0 rating
21 czerwca 2019

W Kancelarii Ultimatum byłam cztery razy i muszę powiedzieć jednoznacznie, że była to bardzo profesjonalna rozmowa z przedstawicielem ich firmy – konkretna i specjalistyczna dyskusja pomogła wykaraskać mnie z tego bagna w które wpakowała mnie zadłużona osoba. Rezultat końcowy taki, że wszystkie pieniądze udało się odzyskać. Dziękuję

Aneta

Jestem bardzo zadowolona z usług jakie świadczy biuro windykacyjne KANCELARIA ULTIMATUM

5,0 rating
19 czerwca 2019

Każdy wie doskonale, ze w biurze windykacyjnym Ultimatum posiadają dużą przewagę adekwatnie do innych firm odzyskujących długi. Pozytywna opinia z mojej strony i w 100% polecam ich innowacyjne techniki windykowania dłużników.

Agnieszka

W kancelarii Ultimatum mają rewelacyjne relacje z sądami oraz innymi instytucjami w naszym kraju, a to fundament do sprawnego odzyskiwania długów

5,0 rating
18 czerwca 2019

Walczyłem z dłużnikiem od roku i totalnie żadnego efektu – krótko mówiąc nie oddał nam dłużnik ani jednej złotówki i dopiero jak weszła do akcji Kancelaria Ultimatum i wysłali mu stos pism to dopiero okazało się skuteczne i sam z siebie zmiękł, finalnie bardzo szybko zapytał na jakie konto zwrócić środki finansowe, które mi zalegał.

Waldemar

Odzyskali w Kancelarii Ultimatum dług w 2 miesiące, gdzie inne firmy mówiły rok najkrócej, dlatego dostają ode mnie plusa

4,0 rating
17 czerwca 2019

Kancelaria Ultimatum zna się na rzeczy jak żadna inna firma w całym kraju i co ważniejsze to fakt, iż pomagają bez opłat wstępnych każdej poszkodowanej osobie czy też firmie, która ma zadłużoną osobę na liście swoich dłuż. Polecam

Klarysa

Bardzo solidna firma windykacyjna świadcząca usługi w całym kraju

5,0 rating
16 czerwca 2019

Wypróbowałem firmę Ultimatum gdyż najzwyczajniej w świecie nie miałem nic do stracenia, a bardzo zależało mi na odzyskaniu w szybkim czasie środków finansowych i muszę powiedzieć, że nie zawiodłem się na nich ponieważ Panowie z Ultimatum bez żadnych opłat początkowych totalnie wszystko mi wytłumaczyli i opisali przebieg całego postępowania windykacyjnego. Finalnie odzyskali łącznie 22 tys. złotych w 3 miesiące.

Agapit

Wzorowa współpraca z kancelarią Ultimatum na każdym etapie postępowania windykacyjnego

5,0 rating
16 czerwca 2019

Jestem w pełni usatysfakcjonowany z tego jaką wiedzą władają pracownicy Kancelarii Ultimatum, którzy mają potężny bagaż doświadczeń z zakresu windykacji. Pomogli w mojej firmie odzyskać środki finansowe za zaległe (nieopłacone) faktury od kontrahentów i na pewno będę z kancelarią Ultimatum dalej współpracował, bo nie wiadomo co i kiedy odwali kontrahentom, że będą nas chcieli ponownie oszukać na nie małą sumę pieniędzy.

Emanuel

Kancelaria Ultimatum bardzo szybo ściągnęła dług i to z odsetkami, które musiał uregulować dłużnik

5,0 rating
15 czerwca 2019

Kiedy inne firmy windykacyjne mówiły, że się nie da albo robiły coś przez rok bez żadnego efektu to adekwatnie do tego rodzaju biur windykacyjnych Kancelaria Ultimatum jest wyjątkiem ponieważ konkretnie podeszła do tematu ściągnięcia należności nie tracąc zarówno naszego jak i swojego czasu – skutecznie wywalczyli w Ultimatum wszystko co dłużnik mi zalegał, a sporo tego było, bo finalnie Panowie z Ultimatum odzyskali kilkadziesiąt tysięcy złotych od osoby prywatnej.

Zdzisława

Bardzo szybko odzyskane pieniądze w 100%

5,0 rating
14 czerwca 2019

Profesjonalnie obsługują firmy, spółki krajowe i zagraniczne oraz osoby indywidualne dając to czego klient sobie życzy czyli fachowe doradztwo i efektywność w jednym. Dziękuję za pomoc !!!!!!

Ismena

Szybko odzyskują długi jak przystało na zawodowców z prawdziwego zdarzenia

5,0 rating
13 czerwca 2019

Mają w małym paluszku literaturę prawa windykacyjnego i nie hamują się od wykorzystywania nabytej przez lata wiedzy przy osiąganiu zamierzonych celów. Odzyskiwali w 2,5 miesiąca 45 tys. zł od dłużnika, który ukrywał się za granicami kraju. POLECAM 🙂

Matylda

Ode mnie dostają 5 gwiazdek i tym, którzy są niezdecydowani co do podjęcia współpracy z kancelarią Ultimatum to osobiście z całego serca rekomenduję ich usługi windykacyjne

5,0 rating
12 czerwca 2019

Niezwykle szybko obsługują bieżące sprawy windykacyjne i zawsze można na szybko skontaktować się z nimi i skonsultować konkretny temat związany z zadłużeniem i to bez żadnej dodatkowej opłaty. Bardzo pomocni ludzie, których gorąco polecam do odzyskania tym większych jak i mniejszych długów.

Alma

Świetna komunikacja z klientem to standard w Kancelarii Ultimatum

4,0 rating
11 czerwca 2019

Konsultacje prawne z firmą Ultimatum przebiegały bardzo sprawnie, fachowo i co najważniejsze satysfakcjonująco dla mojego portfela, dlatego wszystkim w pełni nie zdecydowanym rekomenduję właśnie ich usługi. POLECAM !!!!!!!!!!

Leon

Odzyskali dług w 3 tygodnie

5,0 rating
29 kwietnia 2019

Jestem bardzo zadowolony z działań jakie przeprowadziło biuro windykacyjne.

Karol

Polecam

5,0 rating
28 kwietnia 2019

Osobiście miałam zaszczyt korzystać trzy razy z usługi Kancelarii Ultimatum i moja opinia o tejże firmie windykacyjnej jest pozytywna.

Oliwia

Polecam

5,0 rating
27 kwietnia 2019

Bezpłatnie powiedzieli w tym biurze jak uporać się z dłużnikiem i efekt był niemalże natychmiastowy ponieważ wystarczyło dwa miesiące, a pieniądze z pomocą Kancelarii Ultimatum zostały wyciągnięte od dłużnika.

Florian

Polecam

4,0 rating
26 kwietnia 2019

Znają się na robocie! Znaleźli dłużnika w 2 tygodnie, a nam nie udawało się to przez rok czasu, więc przestrzał możliwości adekwatnie do przeciętnego Kowalskiego olbrzymi.

Longina

Polecam

5,0 rating
22 kwietnia 2019

Kancelaria Ultimatum porady udzieliła zupełnie za free, więc ogromy plus za chęć w działaniach windykacyjnych ze ich strony stąd nie mogę dać im gorszej oceny jak 5 gwiazdek.

Zadowolony klient

Polecam

5,0 rating
20 kwietnia 2019

Wręczyłem im mnóstwo spraw w przeciągu ostatnich 3 lat i z każdą sobie poradzili perfekcyjnie – kwestia czasu. Polecam ich usługi.

Antoni

Polecam

5,0 rating
30 marca 2019

Jasne zasady proponuje Kancelaria Ultimatum już od pierwszego kontaktu, więc opinia wędruje w 100% pozytywna. Polecam tą firmę osobom indywidualnym oraz przedsiębiorcom.

Izolda

Polecam

5,0 rating
28 marca 2019

Kompletnie bez zaliczek jest w kancelarii Ultimatum dla każdej firmy, gdzie inne biura windykacyjne tylko pieniądze pobierają od samego startu na dzień dobry po kilka tysięcy, a Ultimatum nic.

Cezaria

Polecam

5,0 rating
18 marca 2019

Kancelaria ULTIMATUM przeszła sprawdzian możliwości jaki im zaserwowałam najlepiej jak to tylko możliwe. Nie można im nic zarzucić – to profesjonaliści z krwi i kości.

Marlena

Polecam

5,0 rating
16 marca 2019

Byłem trochę niecierpliwy jeśli chodzi o darmową weryfikacje sprawy jak i samego dłużnika, ale jest ona znacznie lepsza niż płatna w firmach konkurencyjnych – wiem z doświadczenia i mogę polecić działania biura Ultimatum.

Miłosława

Polecam

5,0 rating
13 marca 2019

Działają sprawnie i efektywnie odzyskują długi, a nie tylko prawią kazania jak inne firmy windykacyjne – Kancelaria Ultimatum zawsze górą!

Janina

Polecam

5,0 rating
5 marca 2019

Kancelaria Ultimatum majątek dłużnika znalazła w około tydzień czasu, a cały dług odzyskali w niespełna miesiąc.

Hieronim

Polecam

5,0 rating
3 marca 2019

Specjaliści z tego biura zaproponowali rozwiązanie i po postępowaniu windykacyjnym śmiało mogę rzec, że jestem w pełni zadowolony z świadczonych przez Ultimatum usług, nie mam żadnych zastrzeżeń. Super współpraca!

Wisław

Polecam

5,0 rating
25 lutego 2019

Polecam usługi świadczone przez biuro ściągające pieniądze od dłużników ponieważ pomogli mi już kilka razy i zawsze było lepiej niż planowaliśmy, więc ogromne brawa dla Ultimatum się należą.

Ulryk

Polecam

5,0 rating
21 lutego 2019

3 sprawy z oszustami, którym nie spieszyło się oddać pieniędzy obyły się bez ingerencji sądu, więc zyskaliśmy sporo czasu i zaoszczędziliśmy nerwów, dzięki pomocy Kancelarii Ultimatum.

Bogusz

Polecam

5,0 rating
19 lutego 2019

Korzystałam z usług biura windykacyjnego Ultimatum 3 razy i obyło się bez sądu – zawsze odpowiednio i adekwatnie do powagi sprawy potrafili zmotywować dłużnika.

Sandra

Polecam

5,0 rating
16 lutego 2019

W kancelarii Ultimatum prowizja z tego co sprawdzałam w 2019 roku to była najatrakcyjniejsza na rynku, więc zaryzykowałam (wcześniej nie znałam tej firmy) i nie żałuje w ani 1%. POLECAM.

Fryderyka

Polecam

5,0 rating
13 stycznia 2019

Biorą mały procent w kancelarii Ultimatum i to tylko od wygranej sprawy – super się spisali przy mojej sprawie, naprawdę sumiennie podchodzą do każdej sprawy.

Linda

Polecam

5,0 rating
11 stycznia 2019

Kancelaria Ultimatum sporządziła specjalnie dla mnie umowę indywidualną i dogadaliśmy się, a po sfinalizowaniu wszystkich etapów postępowania windykacyjnego nie mam żadnych uwag. Dziękuję

Nestor

Polecam

5,0 rating
8 stycznia 2019

Znakomity kontakt jest z Kancelarią Ultimatum i dbają o wszelkie szczegóły związane długami swoich klientów. Duży plus dla nich za to!

Berenika

Polecam

5,0 rating
2 stycznia 2019

Doskonale znają się na tym co czynią w Kancelarii Ultimatum i można to dostrzec to po głosach zadowolonych klientów z całej Polski za co należą się im ukłony.

Artur

Polecam

5,0 rating
28 grudnia 2018

Owa firma to nic innego jak solidni i kompetentni pracownicy znający się na swoim zawodzie. Wielki plus za znajomość aktualnego prawa windykacyjnego.

Mirka

Polecam

5,0 rating
5 grudnia 2018

Firmowy adwokat w Kancelarii Ultimatum na pewno pomoże każdej osobie w rozwiązaniu problemu, wszystko Wam wyjaśnią tak jak w moim przypadku. Brak zaliczek to dodatkowy atut. Moja opinia jak najbardziej pozytywna.

Grzegorz

Polecam

5,0 rating
21 listopada 2018

Dziękuje panom za odzyskanie moich pieniędzy. Już straciłam nadzieję, że to kiedykolwiek się uda. Panowie są bardzo skuteczni i mimo tego, że były mąż uchylał się od wszystkich obowiązków to udało się w końcu wyegzekwować od niego zobowiązania.

Edyta

Polecam

5,0 rating
19 października 2018

UWAGA Firma jest Super!!!! Bez opłat wstępnych!!!!! Trzeba było poczekać na sprawę ale było warto !!!!!!!!!!!!! Nie ma opłat wstępnych jak u innych nie wyłudzają jak inni na dzień dobry po 10k, pieniądze od ludzi i nic nie robią. Bat na złodziej i oszustów!!!!! Nie dziwne ze maja takie pozytywne opinie i negatywne od dłużników a wszyscy na raz w jednym czasie są zadowoleni. Fajne filmy: https://www.youtube.com/watch?v=i5-wZa1S-uo https://rutube.ru/video/f0f2f28685e2d2ff43e9b272e881c881/, https://rutube.ru/video/f0f2f28685e2d2ff43e9b272e881c881/,https://vimeo.com/285651547

Mizogi Dewi

Polecam

5,0 rating
15 października 2018

Meine Schulden wurden nach fast zwei Jahren zurückgezahlt, als der Schuldner nach Erledigung der Anordnung durch das polnische Gericht und der Klausel über Deutschland vom Gericht eine Vorladung erhielt. Er wollte nicht gütlich zahlen und musste die Kosten tragen. Nach einem Kredit, einem Dummkopf zur Bank, nicht zu mir, meidet mich jetzt auf der Straße wie ein Feuer, um es öffentlich zu machen, und es steht immer noch in den Registern. Cooles Unternehmen.

Heinrich F

Polecam

5,0 rating
1 września 2018

Polecam. Korzystała nasza firma 3 razy z usług Kancelarii Ultimatum i zawsze było wszystko w jak najlepszym porządku.

Mironex

Polecam

5,0 rating
29 sierpnia 2018

I thought that the matter of recovering my money would last shorter, and that it would be simpler. It turned out, however, that the bailiff was needed after the court. Fortunately, they have a bailiff like a bull terrier, arranged for amen. The amount was small, however, they accepted it for all happiness. I am grateful to them.

Jonas & Jane

Polecam

5,0 rating
28 sierpnia 2018

J’ai appelé pour dire comment résoudre le problème, ils ne l’ont pas payé, ils ont même dit à l’avenir comment ils allaient et comment faire pour que la transaction soit valide.

Seagal

Polecam

4,0 rating
27 lipca 2018

Moja przygoda z firmą Kancelaria Ultimatum opinie zaczęła się przeszło 10 lat temu i od tamtej pory owa firma windykacyjna wspiera nas swoimi działaniami prawnymi. Nasza spółka już teraz żyje z uśmiechem na twarzy wiedząc, że żaden oszust finansowy nie jest w stanie nam zaszkodzić. Polecam Kancelarię Ultimatum wszystkim niezdecydowanych osobom chociażby dlatego, że nie pobiera zaliczek, opłat wstępnych czy inaczej zwąc startowych jak to inni maja w zwyczaj a później nic nie robią, albo markują działania z dłużnikiem. Poleciłem ich również znajomemu i ściągnęli dla niego umowę pożyczki – ustną !!!!!!! gdzie inni nie chcieli się w ogóle podjąć.

Henryk z Grudziądza

Polecam

5,0 rating
25 czerwca 2018

Korzystałam z usług firmy KANCELARIA ULTIMATUM co prawda tylko 1 raz, ale mogę jednoznacznie stwierdzić, że zatrudniają uczciwych prawników z kulturalnym podejściem do interesantów zarówno krajowych jak i zagranicznych. Nie patrzą na wielkość długu tylko na pierwszym miejscu stawiają na pomoc drugiej osobie. W Kancelarii Ultimatum prawnicy to najlepsi fachowcy w swoim fachu jakich możemy spotkać w całym kraju, którzy mają najlepsze opinie wśród elity prawniczej obsługującej największe firmy w kraju.

Janina z Olsztyna

Polecam

5,0 rating
23 maja 2018

Zaczęła się przygoda z Ultimatum od bezpłatnej porady prawnej, a skończyło się na odnalezieniu długo poszukiwanego dłużnika i finalnie odzyskali ludzie z tegoż biura windykacyjnego dług w 100% za co jestem bardzo wdzięczny!

Kandyd

Polecam

5,0 rating
19 maja 2018

Pracownicy w Kancelarii ULTIMATUM udzielili mi bez żadnej opłaty profesjonalną poradę prawną związaną z windykacją należności stąd ode mnie dostają 5 gwiazdek. Dziękuję i pozdrawiam.

Eligiusz

Polecam

5,0 rating
7 kwietnia 2018

Dużo mieliśmy kontrahentów, którzy spóźniali się z opłacaniem za towar, a dokładnie mięso, ale jak Kancelaria Ultimatum zaopiekowała się naszym zakładem to nie ma przypadków zadłużeń jak wcześniej, po prostu czuwają nad tym żeby żaden krętacz nie chciał nas wykorzystać.

Zakład mięsny

Polecam

5,0 rating
1 kwietnia 2018

Dzięki specjalistom windykacyjnym z biura kancelarii Ultimatum całe zaległe wynagrodzenie zostało uiszczone na moje konto od pracodawcy sknerusa, który chciał oszukać mnie na 5 tysięcy złotych. Dzięki wielkie Panowie!

Achilles

Polecam

5,0 rating
17 marca 2018

Dzięki szybkiej interwencji firmy odzyskującej pieniądze, która nosi miano Kancelaria Ultimatum zobowiązanie finansowe zostało odzyskane z ogromnym powodzeniem.

Zarządca nieruchomości

Polecam

5,0 rating
15 marca 2018

Całe postępowanie windykacyjne przebiegło w 100% pozytywni i z racji tego, że nie mam żadnych zastrzeżeń to w pełni rekomenduję usługi tego biura odzyskiwania należności finansowych.

Antonia

Polecam

5,0 rating
11 lutego 2018

Odzyskało biuro Ultimatum moje pieniądze za nie zwróconą kaucje od właściciela mieszkania, które wynajmowała – 4 tysiące bym straciła gdyby nie ich pomoc.

Koleta

Polecam

5,0 rating
8 lutego 2018

Kancelaria Ultimatum błyskawicznie osiągnęła zamierzony cel związany z odzyskaniem naszych pieniędzy. POLECAM TO BIURO.

Malwina

Polecam

5,0 rating
5 stycznia 2018

Z porażająco wybitnie zadowalającym efektem finał naszego postępowania windykacyjnego, dzięki Kancelarii ULTIMATUM zakończył się sukcesem. Nasza firma wróciła na właściwy tor za sprawą pomocy tego właśnie otóż biura ściągającego długi.

Firma remontowa

Polecam

5,0 rating
3 stycznia 2018

Dzięki pomocy kancelarii Ultimatum zostałam wyciągnięta z tarapatów finansowych, których przysporzył mi dłużnik. Polecam specjalistów z Ultimatum.

Bogumiła

Polecam

5,0 rating
13 grudnia 2017

Wszystkie sprawy i formalności prawne osobiście mnie przerażają. Na szczęście Kancelaria Ultimatum wszystko mi wytłumaczyła, zajęła się moją sprawą… i to ze skutkiem pozytywnym! Polecam! 🙂

Seyfriedbbk

Polecam

5,0 rating
8 grudnia 2017

Spłacone w 12 dni, zero opłat wstępnych, profesjonalnie. Polecam – opinia pozytywna

Kiszonka

Polecam

5,0 rating
4 grudnia 2017

Dobry wybór jak ktoś ma problemy z niespłaconą kasą – nie wiem jak inni ale mi pomogli bo straciłam nadziej e poi 8 latach walki z dłużnikiem który ociekł do Holandii i myślał ze go nic nie dosięgnie a tu proszę niespodzianka!!! Kancelaria Ultimatum – spoko , ale czasem odbierajcie telefony.

Kurczaki PHU

Polecam

5,0 rating
22 listopada 2017

Nie mam zastrzeżeń, kasa ściągnięta, spoko.

Gienio

Polecam

5,0 rating
5 listopada 2017

Dziękuje Panu Potazińskiemu, Cegiełce i Jarockiemu za pomoc w odzyskaniu należności. Mają adresy na Marszałkowiej 100/102 oraz na Złotej 59.

Gabriel

Polecam

5,0 rating
19 października 2017

Spłacone wszystko w dwa tygodnie! Kancelaria Ultimatum – opinia pozytywna.

Lilia

Polecam

5,0 rating
6 października 2017

Wytłumaczyli mi wszystko, zajęli się papierologią, dłużnikiem jak i całą sprawą w sądzie, więc czego można chcieć więcej od Ulitmatum – spisali się na medal.

Bronisław Wu

Polecam

5,0 rating
14 września 2017

Zakończona w kilka dni od przekazania, teściowa nie chciała oddać kasy przez lata ale oni nawet diabłu nie popuscili. Wystarczy poczytać opinie o nich : https://www.sciaganie-dlugow.pl/kancelaria-ultimatum-opinie-i-recenzje-o-firmie/ https://www.kancelaria-ultimatum.pl/kancelaria-ultimatum-opinie/ https://www.facebook.com/pages/category/Lawyer—Law-Firm/Kancelaria-Ultimatum-1700482846849672/ https://www.windykacja-polska.pl/opinie-o-kancelarii-ultimatum-warszawa/ http://www.kancelariaultimatum.pl/opinie-o-kancelarii-ultimatum/ i wszystko jasne jacy są skuteczni, bez opłat wstępnych.

dionizos

Polecam

5,0 rating
2 września 2017

Sprawa załatwiona 2 kwartał- nie było łatwo bo przepisał wszystko na rodzinę kilka lat wstecz ale jakoś nie poddali się, mają dobrego detektywa.

Derffg

Polecam

5,0 rating
24 sierpnia 2017

Pomogli mi niejednokrotnie. Ogromna wiedza i chęć pomocy. Atrakcyjne warunki, stały kontakt. Polecam !

Montgomery

Polecam

5,0 rating
12 sierpnia 2017

Polecam z całego serca kancelaria ultimatum, nie pobrali kasy za przyjecie i prowadzenie sprawy, dłużnik spłacił zaraz po otrzymaniu pisma…

Gretkowska A

Polecam

5,0 rating
8 sierpnia 2017

Oceniam ich na 5-tkę , nie ma opłat wstępnych jak inni biorą po kilka tys. i nic nie robią, tutaj za darmo sprawdzenie dłużnika przez jakimkolwiek działaniem. Bez opłat wstępnych, prowizja po sukcesie.Złotej 59, Warszawa, po wcześniejszym umówieniu.

Michał

Polecam

5,0 rating
24 lipca 2017

Kancelaria Ultimatum świadcząca usługi na bardzo wysokim poziomie pomaga osobom z całego kraju bez zaliczek, więc wielki plus.

Mirek

Polecam

5,0 rating
17 czerwca 2017

Jeśli chodzi o windykację długów szczerze polecam udać się do Ultimatum, jeśli macie problem, z którym nie potraficie sobie sami poradzić. Firma godna zaufania.

Budowlana FHU Reber

Polecam

5,0 rating
26 maja 2017

Dziękuję za fachową pomoc i poradę! Pozdrawiam!

Fryderyk Gluch

Polecam

5,0 rating
22 maja 2017

Bez opłat wstępnych, prowizja po sukcesie. Mają adresy na Marszałkowiej 100/102 oraz na Złotej 59. Wcześniej trzeba się umówić.

Miodzio K

Polecam

5,0 rating
19 maja 2017

Znaleźli cwaniaka – ukrywał się od roku ale namierzony został i na razie raty – obaczymy jak się skończy.

Piotr

Polecam

5,0 rating
24 marca 2017

Nie ma opłat wstępnych jak u innych nawet po 10 tys. zł za sprawę jak utopił mój znajomy przez jakąś firmę z Wrocławia. Sami sobie znaleźli dane dłużnika po samym peselu, bo tak się ukrył, że nawet adresy pozmieniał. Jak otrzymał pismo to przeżył niezły szok, że go namierzyli. Również sprawdzili bezpłatnie majątek dłużnika po rodzinie czy czegoś nie zachomikował. Kompetentni pracownicy znający się na swoim zawodzie. Żadnych niespodzianek przy załatwianiu spraw, wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam, ponieważ wykonują szeroki zakres usług i chętnie udzielają także wyczerpujących odpowiedzi na każde pytanie, porad udzielą czasem za darmo. Brak jakichkolwiek opłat wstępnych i za poszukiwanie majątku dłużnika oraz całej rodziny aż do 5 lat wstecz – nic nie pobrali, a poprzedni chcieli tylko za tą usługę 3 tys. zł i za proces dodatkowe 12, sprawa trwała ponad 2 lata, ale odzyskałem prawie całość, jeszcze zostały odsetki, komornika mają niesamowitego, jeździ do dłużnika, a oni mu znajdują majątek dłużnika. W razie, gdy są problemy to poszukają po KW – w ciągu jednej doby. Inna sprawę załatwili w dwa miesiące też zero opłat wstępnych – inni chcą po kilka tys. za nic a tu wszystko od efektu. Również jak się z nimi pogada to pokryją koszty sądowe w 50%. Moja opinia o Kancelarii Ultimatum jest jak najbardziej pozytywna.

Wacek

Polecam

5,0 rating
28 lutego 2017

ATTENTION The company is super !!!! No pre-payments. !!!!! You had to wait for the case but it was worth it! There are no preliminary fees like others, they do not fool like the rest of the day after 10k, money from people and they do nothing. Bat for a thief and cheats !!!!! It is not surprising that they have such positive opinions and negative opinions from debtors and everyone is happy at the same time. Cool videos: https://www.youtube.com/watch?v=i5-wZa1S-uo https://rutube.ru/video/f0f2f28685e2d2ff43e9b272e881c881/, https://rutube.ru/video/f0f2f28685e2d2ff43e9b272e881c881/,https: //vimeo.com/285651547

Candice

Polecam

5,0 rating
4 lutego 2017

Chciałam podziękować za przeprowadzenie sprawnie sprawy sadowej i odzyskanie alimentów.Były mąż pracowała na czarno i dobrze się ukrywał, sprawa trwała ponad 3 lata, jednak się nie poddali.Kontakt z Kancelaria Ultimatum trochę utrudniony.Brawo!

adsl

Sprawa za usługi budowlane

5,0 rating
27 grudnia 2016

Kancelaria Ultimatum to najwiarygodniejsze i najskuteczniejsza firma windykacyjna w kraju.

Karol

Polecam

5,0 rating
15 grudnia 2016

Chętnie udzielają pomocy. Profesjonalne podejście do klienta.

Stolik

Polecam

5,0 rating
6 listopada 2016

Polecam! Moja opinia o Kancelarii Ultimatum jest lepsza, niż najlepsza – znam ich przeszło 3 lata.

Iwanowsk

Polecam

5,0 rating
11 października 2016

Kancelaria Ultimatum – polecam och z całego serca, jak nie macie na wpis to jak pogadacie pokryją za was większą część opłaty komornicze również, dłużnicy maja przeje….e bo namierza ich po samym peselu.

Katarzyna Wis

Polecam

5,0 rating
8 października 2016

Oczywiście polecam jak inni – nie ma to jak kasa na urodziny o odzyskane 80% Opinia o Kancelarii Ultimatum pozytywna.

San PEter

Polecam

5,0 rating
28 września 2016

Pomimo ze musiałam zapłacić za sprawę to i tak odzyskali od dłużnika z odsetkami – pożyczka na wiele lat ale dogadali się z nim żeby nie czekać.

Milena D

Polecam

5,0 rating
15 września 2016

Nie są może super kulturalni, ale to windykacja, więc nie wymagajmy dyplomacji, a skuteczności, tego im nie brakuje. Sprawa ciągnęła się 3 – y lata, ale nie poddali się, po wyjawieniu majątku znaleźli działkę przepisaną na rodzinę, na szczęście udało się zrobić zabezpieczenie. W przeciwieństwie do innych wywiązali się ze wszystkich swoich obietnic. Kontakt jest dobry, ale trzeba się streszczać nie lubią, chyba jak im się za dużo gada, duże zainteresowanie klientem i szczera chęć pomocy, ale są wyczuleni na atak – chyba skrzywienie zawodowe. Polecam jak ktoś ma problemy z zatorami płatniczymi lub pożyczył i dłużnik znikał. Polecam Kancelarie Ultimatum.

Monika Poraj

Polecam

5,0 rating
8 sierpnia 2016

Korzystałem z usług paru firm windykacyjnych i mam porównanie. Dłużnik był z Poznania, nieuchwytny.Po 30 dniach wszystko odzyskane.

Mortal

Polecam

5,0 rating
27 lipca 2016

Ich działania i sposób załatwiania spraw jest zawsze frontem do klienta bez znaczenia na wielkość sprawy windykacyjnej. Ocena nie inaczej jak 5 gwiazdek.

Xiaomi

Polecam

5,0 rating
3 lipca 2016

Opinia o kancelarii ultimatum jak zwykle pozytywna, kolejny klient nie zapłacił, ściągnięte aż się kurzyło.

Marek

Polecam

5,0 rating
26 czerwca 2016

Zespół złożony z samych profesjonalistów. Odznaczają się doświadczeniem, które jest bardzo ważne w tym zawodzie. Kancelaria Ultimatum pomaga wyjść nawet z beznadziejnej sytuacji 🙂

Rapacki

Polecam

5,0 rating
23 czerwca 2016

Usługi na wysokim poziomie. Podejście do klienta bardzo atrakcyjne i interesujące . Jestem bardzo zadowolona skorzystania z kancelarii ultimatum.

Grazyna Gdansk

Polecam

5,0 rating
19 maja 2016

Dłużnik spod Konina a ja z drugiego końca – nie stanowiło to dla nich problemu, jakoś nakłonili go prawnie do spłaty całości – polecam!!

Mrowka wyscigowka

Polecam

5,0 rating
18 kwietnia 2016

Pożyczysz przyjacielowi – odda Ci wróg mówi stare porzekadło- w moim wypadku sprawdziło się w 100%, ale teraz wzięli się za niego i 80 % oddał.

Matolek z Sandomierza

Polecam

5,0 rating
3 kwietnia 2016

Wszystko OK.

Kowalski

Polecam

5,0 rating
15 marca 2016

Czegóż chcieć więcej – spoko ceny i obsługa.

Jorecz FER

Polecam

5,0 rating
12 marca 2016

Bardzo rzeczowa i profesjonalna kancelaria. Trafiłam na nią stosunkowo niedawno, niemniej pomogli mi już w 3 sprawach – we wszystkich ze skutkiem pozytywnym 🙂 Będę wracać!

Danuta Rin

Polecam

5,0 rating
6 lutego 2016

Z czystym sumieniem polecam tą kancelarię. Profesjonalne podejście do każdego klienta. Pracownicy mili, uprzejmi, z uśmiechem na twarzy. Sprawa załatwiona w miarę możliwości szybko i skutecznie. Polecam.

BArtek445

Polecam

5,0 rating
5 stycznia 2016

Straciłem nadzieje ze nie zapłaci za robotę, ale musiałem i tak czekać prawie 1 rok, Polecam Kancelarie.

Kiepura

Polecam

4,0 rating
3 stycznia 2016

Gewerba z niemiec nie mieli się czego czepić tylko ze coś zostało źle zrobione, ale h…e nie przewidzieli ze ich wpiszą, matolki j…e. spoko Loko.

Konrad Murarz

Polecam

5,0 rating
25 kwietnia 2015

Sprawa związana ze spłata za kogoś kredytu, nie mam zastrzeżeń, sprawa jeszcze w trakcie ale połowa spłacona. Prowizja chyba dość niska?

Motocykl

Polecam

5,0 rating
22 kwietnia 2015

Doskonała obsługa klienta. Na dodatek pełen profesjonalizm. Życzę wszystkim potrzebującym takich adwokatów!

KOGUT

Polecam

5,0 rating
20 kwietnia 2015

Bez najmniejszego problemu w razie gdy są problemy to poszukaj po Księdze Wieczystej dłużnika – efekt taki, że w ciągu jednej doby mogą więcej zdziałać, niż inne firmy w rok.

Edmund

Polecam

5,0 rating
18 kwietnia 2015

Serwis OK, sprawa zakończona z sukcesem w 14 dni.

Kocisko

Polecam

5,0 rating
14 kwietnia 2015

Niestety nie obyło się bez komornika ale Kancelaria Ultimatum spisał się na medal, szczególnie Pan kierbedź, kasa odzyskana w niecały miesiąc, a wydawało się ta pożyczka będzie spidana na straty.

Rzym at Home

Polecam

5,0 rating
11 kwietnia 2015

5’tka za wparcie! Podziękowania i pozdrowienia dla całej kancelarii! 🙂

Kurna Chata

Polecam

5,0 rating
8 kwietnia 2015

Warto skorzystać – na razie sprawa w toku ale Kancelaria Ultimatum spisała się, odzyskane 1/3.

Mlotek Dziadek

Polecam

4,0 rating
7 kwietnia 2015

Sprawę ode mnie Kancelaria Ultimatum przyjęła około rok temu i do tej pory po przygodach w sądzie i z komornikiem odzyskali ponad 70%.

Gregory Peck

Polecam

5,0 rating
5 kwietnia 2015

Ściągnięte wszytko do dna. Biuro na Złotej 59 w Złotych Tarasach, lepiej się umówić przez maila.

Magda

Polecam

5,0 rating
2 kwietnia 2015

Jedną ze spraw zleciłam Panu Kierbedź około dwa i pól roku wstecz, i to była sprawa alimentacyjna po komorniku, gdzie dłużnik się ukrywał po przepisywał wszystko na rodzinę, inni chcieli na wstępie za przyjęcie 10 tys., oni nic nie wzięli, przeprowadzili cały proces w sadzie o wyjawienie majątku po egzekucji i znaleźli mojego byłego i doprowadzili ze wziął kredyt – tam, gdzie go polecili, bo nikt mu nie chciał dać i mnie spłacił. Sprawa była mega trudna i wymagająca wiele pracy i doświadczenia. Mam porównanie gdzie poprzednio dałam sprawę do innej agencji to za sama wizytę u dłużnika krzyknęli 3 tys. zaliczki i nic nie zrobili a tu moja sprawa naprawdę wymagała sporo pracy. Teraz dałam im sprawę na szczęście drobniejsza na około 20 tys. i też się okazało ze nie ma problemu z przyjęciem i prowadzeniem, pomimo że nawet nie znam adresu dłużnika.

Zofia Lokińska

Polecam

5,0 rating
30 kwietnia 2014

Nie ma zaliczek jak to inni biorą po parę tysięcy i nic nie robią tylko ciągną kasę od ludzi, tu nic – za sukces płatność, Opinia pozytywna.

Kot w dupach

Polecam

5,0 rating
28 kwietnia 2014

Nie wiem jak ale dali rade po 3-ech latach boju, Ultimatum i możesz być spokojny.

Kotlet

Polecam

5,0 rating
27 kwietnia 2014

Kasa odzyskana w 80% po miesiącu, gdzie sam się męczyłem kurna prawie 3 lata, dłużnik spierdzielał na druga stronę ulicy jak mnie zobaczył.

Kolno Nowe

Polecam

5,0 rating
26 kwietnia 2014

Muszę wszystkim powiedzieć, że opinia o kancelarii Ultimatum z mojej strony jest bardzo wysoka ponieważ nie pobrali żadnych opłat wstępnych. Pozdrawiam.

Amadeusz K

Polecam

5,0 rating
23 kwietnia 2014

Pragnę podziękować Kancelarii Ultimatum na szybkie i owocne działania, Pan Protaziński i Keirbedź super się wywiązał z pracy na moją rzecz. POLECAM!

Ewa Te

Polecam

5,0 rating
16 kwietnia 2014

Nie mam zastrzeżeń. Odzyskane w 14 dni.

Mateusz De

Polecam

5,0 rating
13 kwietnia 2014

Wszystko w jak najlepszym porządku od zlecenia do odzyskania, kontakt świetny, odpowiedzieli nawet na upierdliwe pytania. Pan Kierbedź niesamowity pies gończy!!

HWDD

Polecam

5,0 rating
7 kwietnia 2014

Po wzięciu pożyczki i zatowarowaniu sklepu powiedział że jednak to nie dla niego interes i uciekł zostawiając mnie z długami. Dobrze, że napotkałem Kancelarię Ultimatum, która pomogła mi uporać się z długiem. Polecam.

Józefek

Polecam

5,0 rating
3 kwietnia 2014

Dłużnik to mój były mąż nie chciał płacić pomimo wyroku, ich detektyw znalazł majątek i ściągnął bez żadnych opłat wstępnych.

Martyna Wojciechowska

Polecam

5,0 rating
1 kwietnia 2014

Dłużnik to mój wujek z miejscowości obok ale pożyczył kutafon i nie oddał przez 3 lata, dopiero jak się za niego wzięli to zaczął płacić w ratach, mi pomogli , spoko.

Jadzika na nartach

Polecam

5,0 rating
27 września 2013

Pan Kierbedź całość zadłużenia odzyskał, dłużnik spier… w skarpetach.

Ghost

Polecam

5,0 rating
21 sierpnia 2013

Znają się na rzeczy, dlatego POLECAM – dodam tylko, że wykonują szeroki zakres usług związanych z prawem i windykacją. Pozdrawiam.

Korneliusz

Polecam

5,0 rating
29 czerwca 2013

Nie ma opłat wstępnych- chyba tak należy wybierać firmy, nie to co inni gdzie na dzień dobry po kilka tys.Pomoga.

Musztarda

Polecam

5,0 rating
25 maja 2013

Wziąłem ich z polecenia gdyż z usług korzystał mój znajomy, który prowadzi firmę transportową i odzyskali w jego imieniu parę znacznych faktur za usługę w kraju i za granicą. Ja prowadzę biznes związany z reklamą i mam paru cwaniaków którzy zalegali już znacznie po terminie prawie dwa lata a wiec by się niedługo przedawniło. Po pierwsze nie tak jak moja poprzednia agencja brała kasę na początku za działania, nie wzięli nic za przyjęcie, analizę, sprawdzenie, etc. Po około 14 dniach wpisaniu w rejestr, wystawieniu na sprzedaż, pokryli znaczą część wpisu sądowego!!!!!! Do sadu nie musiałem się w ogóle stawiać, wszystko trwało około 3 miesięcy.Komornika mają bardzo skutecznego – nie spotkałem się z takim działaniem w terenie.Reasumując 90% zostało odzyskane i sprawy w toku.

Logistics

Polecam

5,0 rating
26 kwietnia 2013

Mój dłużnik się migał kilka lat była umowa tylko słowna ,pomimo tego sprawę przyjęli i nie wiem jak się dobrali do cwaniaczka. Na razie ponad polowa odzyskana.

Gustaw Morcinek

Polecam

4,0 rating
16 kwietnia 2013

No proszę da się, nie pomogli inni oni tak, Opinia o kancelarii ultimatum pozytywna.

Kos JAn23

Polecam

5,0 rating
14 marca 2013

Panie Mieduszewski nie wie Pan jak bardzo się namęczyć trzeba było żeby ustalić gdzie cwelu jesteś ze swoja kochanka ale teraz dobiorą ci się do tyłka.

Pikon

Polecam

5,0 rating
5 lutego 2013

Dziad jeden mnie oszukał na OLX ale przyjęli tą sprawę. Spłacone w 14 dni.

Danuta

Polecam

5,0 rating
2 stycznia 2013

W końcu jako jedyna firma w Warszawie wzięła się za poszukiwanie majątku dłużnika, aż do skutku i to zaowocowało. Podziwiam!

KArtofla

Polecam

5,0 rating
23 grudnia 2012

Nie ma opłat wstępnych, prowizja niska, koszty do zwrotu, są skuteczni.

TWYGT

Polecam

5,0 rating
12 grudnia 2012

W Ultimatum porad udzielą czasem za darmo przy weryfikacji sprawy, co wg mnie pozytywnie o nich świadczy jako o firmie windykacyjnej.

Kisielka

Polecam

5,0 rating
22 listopada 2012

Wszystko OK tak jak być powinno, POLECAM!! Potwierdzam pozytywne opinie.

Chrzan PHU

Polecam

5,0 rating
21 listopada 2012

Polecam, fachowa obsługa i pomoc na każdym etapie trwania współpracy. Kontakt bez większych problemów. Wszystko jasno przedstawione, współpraca na otwartych kartach. Dziwie się ludziom, którzy narzekają że coś tam, coś tam. To moja już trzecia z rzędu sprawa powierzona Kancelarii Ultimatum, mam nadzieję że zakończy się pozytywnie tak jak dwie poprzednie.

Opinia o Kancelaria Ultimatum

Polecam

5,0 rating
18 listopada 2012

Profesjonalnie, szybko, bezproblemowo. Warto się do nich zgłosić.

Biedrowski Wacław

Polecam

5,0 rating
30 października 2012

W dzisiejszych czasach wiele firm niestety boryka się z zatorami płatniczymi. Dlatego dobrze jest móc skorzystać z fachowej pomocy takiej jak w Kancelarii Ultimatum.

Śródka Monikk

Polecam

5,0 rating
14 października 2012

Kancelaria ULTIMATUM ekstra, szybko pomogli odzyskać mi stracone pieniądze w jednej firmie o której brak slow. Miła i pomocna obsługa. ludzie na poziomie szybko i bez bieganiny żadnej mi to załatwiono jeszcze raz polecam.

PIŁA PAWEŁ

Polecam

5,0 rating
1 września 2012

Od początku wiedziałam, że można im zaufać. Załatwili sprawę jak najporządniej, z niewielką ilością formalności. Zajęli się praktycznie wszystkim. Chętnie polecam.

Kutwa

Polecam

5,0 rating
18 lipca 2012

W tej firmie obowiązuje bezwzględny brak jakichkolwiek opłat początkowych. Dla mnie to był ogromny atut przy wyborze firmy ściągającej długi stąd ocena Kancelarii Ultimatum 5/5.

Wajhe Fred

Polecam

5,0 rating
16 marca 2012

Bardzo dobrze oceniam współpracę z Kancelarią Pana Kierbedzia. .Pełen profesjonalizm oraz ogromne zaangażowanie w powierzonej sprawie, a co najważniejsze duża skuteczność w działaniu.

Jon Fred

Polecam

5,0 rating
7 stycznia 2012

Nie mam zastrzeżeń dług odzyskany w 4 miesiące, bez nakazu nie obyło się ale z sukcesem 😛

Maniek Wol

Polecam

5,0 rating
16 sierpnia 2011

Perfekcyjna współpraca na europejskim poziomie. Naprawdę mało jest takich firm w kraju.

Antonio

Polecam

5,0 rating
14 lipca 2011

Nowoczesna i znająca się na prawie windykacyjnym firma przede wszystkim dla ludzi potrzebujących pomocy. Dłużnika potrafią znaleźć już w kilka dni. Polecam

Sprzedaż dywanów

Polecam

5,0 rating
11 czerwca 2011

Wszystko odzyskane w niecały tydzień, POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bob Dylan

Polecam

5,0 rating
10 czerwca 2011

Gorąco polecam niezdecydowanym, którzy szukają sprawdzonej firmy windykacyjnej.

Opinia Pozytywna

Polecam

5,0 rating
7 maja 2011

Tragicznie długo męczyłem się z dłużnikiem – prawie od dwóch lat i szczerze mówiąc strasznie żałuję, że wcześniej do Ultimatum nie trafiłem.

Klaudiusz

Polecam

5,0 rating
6 kwietnia 2011

Wszystko odzyskane z procentami, nie obyło się bez problemu ale spisali się znakomicie. Polecam Kancelaria Ultimatum – opinia pozytywna.

Henryk Hoist

Polecam

5,0 rating
5 lutego 2011

Umowa ustna , Solidna firma. Wszystko przeprowadzone fachowo i profesjonalnie. pełen profesjonalizm.

Klient z Lublina

Polecam

5,0 rating
3 lutego 2011

Wszystko OK , Polecam, Kancelaria spisała się wyśmienicie.

Widelek

Polecam

5,0 rating
2 stycznia 2011

Opinia o kancelarii ultimatum zasłużony pozytyw- bezpłatnie pomogli docapić dłużnika.

dfdef

Polecam

4,0 rating
27 grudnia 2010

Polecam! Profesjonalnie dobierane narzędzia do walczenia z dłużnikami.

Eugeniusz

Polecam

5,0 rating
24 listopada 2010

Kontakt mailowy i telefoniczny praktycznie codziennie, więc dla mnie ogromny plus dla Ultimatum za to że dbają o komunikacje z klientem na tak wysokim poziomie.

Olek Jer

Polecam

5,0 rating
22 listopada 2010

Polecam firmę windykacyjną Ultimatum z czystym sumieniem. Ode mnie nic nie wzięli za zweryfikowanie sprawy, ani jednej złotówki.

errrt33w

Polecam

5,0 rating
21 października 2010

Jedną sprawę w mojej firmie załatwili w dwa miesiące i tez zero opłat wstępnych jak u opiniujących poprzedników.

Waza

Polecam

5,0 rating
19 października 2010

Dłużnik spłacony- Kancelaria Ultimatum – dzięki.

Dzierlatka

Polecam

5,0 rating
17 września 2010

Szczerze dziękuję Wam za pomoc w odzyskaniu pieniędzy za alimenty, które były od zawsze zasądzone a w ogóle nigdy nie płacone. Od kiedy Ultimatum zaczęło działać to ojciec dziecka sam wysyła pieniążki.

Stolik nocny

Polecam

5,0 rating
11 września 2010

W moim przypadku sprawa załatwiona ekspresowo, choć nie obyło się bez przygód z nieszczęsnym dłużnikiem. Pozdrawiam

Mac Donals

Polecam

5,0 rating
20 lipca 2010

Mój wieloletni koszmar wreszcie się skończył, dzięki Panom z Ultimatum, którzy poprowadzili mnie i pomogli wyjść z opresji finansowych odnajdując dłużnika.

Gerard kot

Polecam

5,0 rating
18 kwietnia 2010

Są pomocni w Kancelarii Ultimatum i bardzo chętnie udzielają także wyczerpujących odpowiedzi na każde zadane pytanie. Dałabym 6 gwiazdek. Polecam

Kutergon Mlawa

Polecam

5,0 rating
12 lutego 2010

Wszystko przebiegło po mojej myśli, więc polecam każdemu firmę Ultimatum z Warszawy – to lider na rynku windykacyjnym w całym kraju.

Widel hu

Polecam

5,0 rating
5 stycznia 2010

Absolutnie żadnych przykrych niespodzianek przy załatwianiu spraw, kompletnie wszystko w jak najlepszym porządku jeśli chodzi o tą firmę. Jest wszystko ok.

XXrebus332

Polecam

5,0 rating
30 lipca 2009

Firma godna polecenia na rynku krajowym jak i europejskim. Pozdrawiam przemiłych Panów.

Wojtek

Polecam

5,0 rating
28 czerwca 2009

W Kancelarii Ultimatum nigdy nie ma opłat początkowych, a sama prowizja na tle konkurencji niska, wręcz znikoma. Polecam i na pewno wrócę jak będzie taka potrzeba.

Orest

Polecam

5,0 rating
26 czerwca 2009

Windykacja ekstremalna. Sprawdzone i zaakceptowane przez moją osobę ich metodyka działań.

Dionizy

Polecam

5,0 rating
23 maja 2009

Spisali się na medal – pieniądze odzyskane, a dłużnikowi sąd dowalił odsetki karne za zwłokę czasową w spłacie zobowiązań finansowych. DZIĘKUJĘ ULTIMATUM

Edgar

Polecam

5,0 rating
22 maja 2009

W firmie Ultimatum wiem że prowadzą sprawy p-ko Getback i nawet nieźle im z tym idzie, do tej pory wszyscy co korzystali włącznie ze mną zadowoleni.

Maxymilian

Polecam

5,0 rating
20 kwietnia 2009

Usługi jak najbardziej do polecenia!

Kieslowski

Polecam

5,0 rating
19 kwietnia 2009

Konkurencyjne firmy adekwatnie do Kancelarii Ultimatum chcą po kilka tysięcy złotych za nic, a tu wszystko od efektu. Polecam

Wincent Gogh

Polecam

5,0 rating
17 kwietnia 2009

Ekspresowe tempo egzekwowania długów. Jedyna firma windykacyjna, która w mych oczach ma pozytywną opinię. Polecam

Tycjan

Polecam

5,0 rating
16 marca 2009

Mojego dłużnika szukałem na własną rękę ponad dwa lata, wszystko poukrywał i poprzepisywał, a oni znaleźli jego i jego pieniądze w około 2 tygodnie, więc polecam – super firma.

Radio gaga

Polecam

5,0 rating
6 marca 2009

Jeżeli chodzi o kwestie windykacyjne związane z dłużnikiem to w ciągu 3 miesięcy wszystko zostało odzyskane przez Ultimatum. Polecam

Kołek

Polecam

5,0 rating
4 lutego 2009

Jestem pewny, że nikt inny nie zająłby się moją sprawą tak profesjonalnie i skutecznie jak Kancelaria Ultimatum.

Jaromir

Polecam

5,0 rating
3 lutego 2009

Bardzo dziękuję Kancelario Ultimatum za to co dla mnie, dla mojej rodziny i firmy zrobiliście. Będę waszym dłużnikiem!

nemo 223

Polecam

5,0 rating
1 stycznia 2009

Korzystałem 4 razy i muszę powiedzieć, że zdecydowanie można im zaufać – są naprawdę dobrzy w tym co czynią.

Anton

Polecam

5,0 rating
18 grudnia 2008

Opinia o Kancelarii Ultimatum z mojej strony jest jak najlepsza. Dziękuje Panowie!

Augustyn

Polecam

5,0 rating
12 grudnia 2008

Bezpłatne porady prawne to tylko jeden z atutów owej firmy ściągającej długi, która godnie nosi miano Kancelarii Windykacyjnej Ultimatum.

Radomir Hui

Polecam

5,0 rating
25 listopada 2008

Współpracuje z nimi nasza firma – bez nich długo byśmy nie wytrzymali na rynku. Pozdrawiamy

Alek

Polecam

5,0 rating
18 listopada 2008

Cała sprawa sfinalizowana w 2 miesiące i zakończona wielkim sukcesem. Polecam i pozdrawiam

Eriksson

Polecam

5,0 rating
28 października 2008

Super metodyka działań – widać, że mają doświadczenie wypracowywane latami. Podziwiam Was Moi Drodzy Panowie.

Włodzimierz

Polecam

4,0 rating
16 października 2008

Oznajmiam wszystkim, że w Ultimatum pracują naprawdę najwięksi specjaliści w swojej branży jaką jest windykacja długów.

Dobromir

Polecam

5,0 rating
13 października 2008

Polecam. Pozytywne odczucia i zadowalający efekt działania.

Tyberiusz

Polecam

5,0 rating
12 października 2008

Muszę powiedzieć, że Kancelaria o nazwie Ultimatum przenigdy nie ma pobieranych zaliczek, gdy w firmach konkurencyjnych zaliczki sięgają nawet 7000 tysięcy złotych, więc ogromy atut, bo nie każdy w takiej chwili kiedy zostaje oszukany na pieniądze ma na wkład własny od tak – kolosalne środki finansowe potrafią w Ultimatum wywalczyć.

Mieczysław

Polecam

5,0 rating
11 września 2008

To nie windykatorzy tylko prawdziwi geniusze ponieważ dokonują rzeczy niemożliwych. Tam gdzie inni mówią że nie dadzą rady tam Ultimatum dopiero rozkręca się.

Cyryl Girniop

Polecam

5,0 rating
5 sierpnia 2008

Polecam z całego serca potrzebującym tego typu usług.

Felicjan

Polecam

5,0 rating
1 lipca 2008

Bez jakichkolwiek zastrzeżeń, a pracowałam z ich pomocą 3 razy, więc znam ich jak mało kto.

Lech

Polecam

5,0 rating
28 czerwca 2008

U mnie mimo, że kwoty długów nie były wysokie przyjęli sprawę na próbę i jakoś dali radę odzyskać pieniądze. Polecam

Waldemar

Polecam

5,0 rating
27 lutego 2008

Po mistrzowsku załatwili dłużnika. Polecam firmę windykacyjną Ultimatum ponieważ są w stanie pomóc każdemu.

Dacjan

Polecam

5,0 rating
6 lutego 2008

Wszystko ok z Ultimatum – można korzystać śmiało.

Antek
 


5
5,0 rating
5 z 5 ocen (na podstawie 185 ocen)
Znakomite opinie95%
Bardzo dobre5%
Zadowalające0%
Mizerne0%
Słabe0%