Kancelaria Ultimatum Opinie Klient├│w

Zadzwoń: 605-448-944

E-mail: [email protected]

Formularz kontaktowy


Kancelaria Ultimatum to wiod─ůca firma na rynku windykacji. Od ponad 15 lat prowadzimy dzia┼éania maj─ůce ma celu odzyskanie nale┼╝no┼Ťci naszych klient├│w. Zg┼éaszaj─ůc si─Ö do nas zyskujesz pewno┼Ť─ç szybkiego zako┼äczenia sprawy i odzyskania d┼éugu. Pracujemy na jasnych i przejrzystych zasadach.

Zach─Öcamy do zapoznania si─Ö z informacjami zamieszczonymi na stronie internetowej, jak r├│wnie┼╝ do kontaktu z nami. Odpowiemy na ka┼╝de Pa┼ästwa pytanie i ustalimy zasady wsp├│┼épracy. Mo┼╝ecie Pa┼ästwo sprawdzi─ç oceny naszej firmy klikaj─ůc Kancelaria Ultimatum opinie firm i os├│b prywatnych ze wszystkich wojew├│dz w kraju. Prezentowane opinie o firmie Ultimatum pochodz─ů wy┼é─ůcznie od realnych i prawdziwych kontrahent├│w, kt├│rym Kancelaria Ultimatum pomog┼éa wyj┼Ť─ç z k┼éopot├│w finansowych.

Wszystkim dotychczasowym klientom Kancelarii Ultimatum chcieliby┼Ťmy podzi─Ökowa─ç za mi┼é─ů wsp├│┼éprac─Ö. Jednocze┼Ťnie zach─Öcamy do wyra┼╝enia opinii o naszych dzia┼éaniach. Wystawione opinie z pewno┼Ťci─ů pomog─ů innym w podj─Öciu decyzji o wyborze firmy windykacyjnej.

 


 


Ptakowski Arkadiusz

5,0 rating
4 wrze┼Ťnia 2019

Irena S, Krzysiek Bastrzyk i Tomek Marusik to ta sama osoba – Arkadiusz Ptakowski kt├│ry jest moim d┼éu┼╝nikiem – przeciwko niemu jest kilkadziesi─ůt post─Öpowa┼ä s─ůdowych, zosta┼é przez nich upubliczniony i ju┼╝ nie moze oszukiwa─ç wi─Öcej ludzi na pozyczkolandia.pl, kokos, etc. Nawet kom├│rki i pralki na raty ju┼╝ ┼Ťmieciu nie we┼║miesz!!Jako jedyni dobrali mus isi─Ö do sk├│ry i chwycili za jaja, a teraz nic nie moze zrobi─ç to troluje pod r├│┼╝nymi nikami kopiuj/wklej. Mam nadzij─Ö, ┼╝e za to te┼╝ Cie pozw─ů. Wystarczy wejsc na ich strone i w zak┼éadce d┼éu┼╝nicy wpisa─ç Ptakowski – wyskoczy mase rzeczy na temat tego z┼éodzieja, do tego jest na ponad 100 portalach.Prosz─Ö sie do nich zg┼éasza─ç je┼╝eli kogo┼Ť Ptakowski oszuka┼é na portalu po┼╝yczkowym, po┼╝ycza kwoty od 2 tys do kilkudziesi─Öciu oraz zg┼éasza─ç sprawe do prokuratury i na policje bo to ju┼╝ jest dzia┼éalno┼Ťc przest─Öpcza. To cz┼éowiek ze wsi Zelice – ka┼╝dy tam wie ┼╝e od ma┼éego krad┼é na pot─Öge, a teraz ┼╝yje kosztem innych.Sprawy p-ko niemu prowadzi prokuratura w Pile, tam sie prosz─Ö zg┼éasza─ç gdy┼╝ pokrzywdzonych jest dziesi─ůtki i oszukuje kolejne osoby b─ůdz na portalach ale te┼╝ prywatnie. Sprawy zg┼éasza─ç do MSW – cho─ç na ┼╝yczenie podam jego pesel zeby by┼éo ┼éatwiej dochodzi─ç przez sad. Dodam jeszcze,┼╝e on jest bezrobotny, nie pracuje nigdzie jak znajdzie prace to maksymalnie na tydzie┼ä i si─Ö na nim wyznaj─ů i nie ma z czego sp┼é─ůca─ç bo jest go┼éy i weso┼éy – obecnie wyrabia sobie ┼╝├│┼éte papiery, ┼╝eby za czubka go uznali i nie musia┼é sp┼éaca─ç d┼éug├│w.

Ptakowski

Rekomenduj─Ö us┼éugi tej kancelarii windykacyjnej je┼Ťli chce kto┼Ť odzyska─ç szybko i pewnie swoje pieni─ůdze

5,0 rating
30 czerwca 2019

Dla naszej sp├│┼éki budowlanej liczy si─Ö efekt i dostajemy go od kancelarii Ultimatum jeszcze z nawi─ůzk─ů w postaci rekompensat od zad┼éu┼╝onych firm za zwlok─Ö czasow─ů w sp┼éacie d┼éug├│w. Pracownicy wyszkoleni i uprzejmi. O ka┼╝dej porze dnia i nocy mo┼╝na na nich liczy─ç st─ůd Kancelaria Ultimatum ode mnie b─Ödzie mia┼éa zawsze 5 gwiazdek.

Firma budowlana

I recommend Ultimatum

5,0 rating
30 czerwca 2019

They always provide explanations in a relaxed atmosphere, the most important thing is that they slowly and carefully explain, understandably for the layman in debt collection matters, and this is quite important with a lot of professionalism, which is why I can recommend this company and its employee Rafał to any interested person.

Eric

Niezwykle skuteczne biuro windykacyjne Kancelaria Ultimatum to najlepsza firma ┼Ťci─ůgaj─ůca d┼éugi w ca┼éej Polsce

5,0 rating
30 czerwca 2019

Bardzo skuteczna i profesjonalna kancelaria z Warszawy odzyskuj─ůca d┼éugi od firm i os├│b prywatnych w ca┼éym kraju. Szybka pomoc eksperta windykacyjnego w ka┼╝dej dziedzinie prawa krajowego jak i zagranicznego. Pomogli mi ju┼╝ nie jeden raz!!!

Malwina

Musz─Ö pochwali─ç t─ů firm─Ö gdy┼╝ tylko Kancelaria Ultimatum jako jedyna poradzi┼éa sobie z d┼éu┼╝nikiem, kt├│ry by┼é strasznie wredny i problematyczny

5,0 rating
29 czerwca 2019

Korzysta┼éa nasza firma 4 razy z us┼éug Kancelarii windykacyjnej Ultimatum i nigdy nie by┼éo problem├│w, wr─Öcz przeciwnie ÔÇô za┼éatwiali zawsze wszystkie sprawy w par─Ö tygodni w┼é─ůcznie z kompletacj─ů dokument├│w.

Mirela

Financial partners in our company

5,0 rating
28 czerwca 2019

Conversations with Ultimatum from Warsaw went smoothly, matter-of-factly and, most importantly, satisfactorily, therefore I recommend this debt collection office to all those who are not determined.

Elizabeth

Ca┼ée post─Öpowanie, dzi─Öki Kancelarii Ultimatum przebieg┼éo bardzo pozytywnie i po my┼Ťli

5,0 rating
28 czerwca 2019

Nie mia┼éam ┼Ťrodk├│w finansowych na radce prawnego, a wszystkie inne firmy windykacyjne ┼╝─ůda┼éy du┼╝o pieni─Ödzy za zaj─Öcie si─Ö spraw─ů i po prostu nie by┼éo mnie sta─ç, ale znalaz┼éam kancelari─Ö Ultimatum, kt├│ra bez zaliczki zaj─Ö┼éa si─Ö spraw─ů i finalnie wyci─ůgn─Ö┼éa od d┼éu┼╝nika ca┼éy d┼éug z procentami.

Donata

W kancelarii Ultimatum maj─ů poj─Öcie o prawie, windykacji, a tak┼╝e o psychologii zwi─ůzanej z odzyskiwaniem d┼éug├│w jak i na samych w sobie d┼éu┼╝nikach

4,0 rating
27 czerwca 2019

Profesjonalne i rzeczowe podej┼Ťcie do wszystkich spraw windykacyjnych bez jakiegokolwiek lania wody czy gdybania – po prostu wyk┼éadaj─ů kaw─Ö na st├│┼é i m├│wi─ů jak sprawa wygl─ůda. Szybko┼Ť─ç dziania i dobry kontakt to ich na pewno najwi─Öksze ich plusy tylko m├│g┼éby by─ç wi─Ökszy parking pod ich biurem.

Julita

Personally, I recommend the Ultimatum company to other people who need help in matters of debt

5,0 rating
27 czerwca 2019

Professional contact with an employee of the company Ultimatum allowed me to trust this company and I do not regret it. I received answers to all questions with extensive comments on issues that I did not understand. Financial scammers do not have the smallest opportunities with this Law Office.

George

Bardzo dziękuje panom za odzyskanie pieniędzy od bardzo, ale to bardzo nieuczciwego dłużnika, który okazał się kombinatorem jakich mało

5,0 rating
27 czerwca 2019

Osobi┼Ťcie sprawdzi┼éam kancelari─Ö Ultimatum na w┼éasnej sk├│rze i musz─Ö przyzna─ç, ┼╝e odzyskanie d┼éugu z nimi to naprawd─Ö nic nadzwyczajnego tzn. oni sporo robi─ů za klienta – Ja sta┼éam tylko i przygl─ůda┼éam si─Ö ca┼éemu tokowi wydarze┼ä, a na koniec patrz─Ö, ┼╝e ┼Ťrodki finanse wr├│ci┼éy na moje konto. Dzi─Ökuj─Ö BARDZO !!!!!

Erazma

Nigdy kancelaria Ultimatum nie bierze zaliczek, a to ┼Ťwiadczy o pewno┼Ťci i cz─Östych zwyci─Östwach jak i by┼éo w moich przypadku

5,0 rating
26 czerwca 2019

Fachowe podej┼Ťcie do ka┼╝dego klienta bez znaczenia na wielko┼Ť─ç d┼éugu jaki maj─ů do ┼Ťci─ůgni─Öcia. Efektywna i sprawna windykacja nale┼╝no┼Ťci o jakiej marzy wielu z nas je┼Ťli ma si─Ö d┼éu┼╝nika. Szczerze polecam z ca┼éego serca to biuro windykacyjne.

Hiacynta

The entire amount recovered. No problems. Same particulars!

5,0 rating
26 czerwca 2019

In Ultimatum I was 3 times and I have to admit that there was a very factual conversation with a representative of the company, specific and specialist. Final result = the entire amount recovered.

Howard

Wszelakie rozmowy przebieg┼éy bardzo zadowalaj─ůco i w finale wywalczyli ca┼é─ů kwot─Ö jak─ů by┼é mi winien d┼éu┼╝nik

5,0 rating
25 czerwca 2019

Godnie reprezentowali mnie w s─ůdzie i za┼éatwiali wszystkie formalno┼Ťci je┼Ťli chodzi o d┼éu┼╝nika i zaleg┼ée rozliczenia. Mo┼╝na rzec, ┼╝e Ja si─Ö czasem tylko podpisywa┼éam pod dokumentami, a tak to sami wyci─ůgn─Öli mnie z tego bagna bez wi─Ökszego mojego udzia┼éu.

Drogomir

Wzorowy kontakt jest z kancelari─ů Ultimatum, rozbudowana oferta windykacyjna, sprawdzona procedura post─Öpowania z d┼éu┼╝nikami – to co┼Ť czego oczekuje ka┼╝dy klient od dobrego biura odzyskuj─ůcego d┼éugi

5,0 rating
25 czerwca 2019

Znale┼║li w 8 dni d┼éu┼╝nika, gdzie ja szuka┼éam drania ponad rok i bez wi─Ökszego skutku, ale wida─ç oni maj─ů swoje (dzia┼éaj─ůce na d┼éu┼╝nik├│w) sposoby, dzi─Öki kt├│rym praca szybciej si─Ö odbywa i jest bardziej skuteczna. Polecam ich maksymalnie jak tylko mo┼╝na za to co dla mnie zrobili.

Beatrycze

They help us in the company to deal with debtors

5,0 rating
25 czerwca 2019

Pure pleasure if we talk about cooperation with Ultimatum, we have the best opinions about them because they saved a lot of money in our company. Thank you

Doris

Stwierdzam jednoznacznie, że nie ma lepszego drugiego takiego biura windykacyjnego jak firma Ultimatum i to w całym kraju

5,0 rating
24 czerwca 2019

Ogromna przyjemno┼Ť─ç je┼Ťli m├│wimy o wsp├│┼épracy z Kancelari─ů Ultimatum i opinie mamy o nich jak najlepsze gdy┼╝ uratowali w naszej firmie mn├│stwo ┼Ťrodk├│w finansowych. Genialne rozwi─ůzania prawne, kt├│re motywuj─ů najbardziej wrednych d┼éu┼╝nik├│w.

Łazarz

Polecam firm─Ö Ultimatum i bardzo im dzi─Ökuj─Ö

5,0 rating
23 czerwca 2019

Je┼Ťli chodzi o mnie to b─Öd─Ö poleca┼é t─ů firm─Ö do ko┼äca moich dni i o jeden dzie┼ä d┼éu┼╝ej, uzyska┼éem pomoc, profesjonaln─ů obs┼éug─Ö, a za ich prace zap┼éaci┼éem dopiero gdy mia┼éam pieni─ůdze w kieszeni. Solidna firma!!!

Laurencjusz

Opinia pozytywna o kancelarii Ultimatum – ┼Ťci─ůgn─Öli bardzo szybko d┼éug

5,0 rating
22 czerwca 2019

Przypuszcza┼éem ┼╝e takie znane i cenione firmy jak Kancelaria Ultimatum odzyskuj─ů du┼╝e pieni─ůdze, wi─Öc wstydzi┼éem si─Ö prosi─ç o odzyskanie moich 4 tys. z┼é, ale gdy si─Ö odwa┼╝y┼éem okaza┼éo si─Ö, ┼╝e by┼éo warto, bo odzyskuj─ůc od nieuczciwego d┼éu┼╝nika mog┼éem zainwestowa─ç w moj─ů now─ů restauracj─Ö. Super wsp├│┼épraca na bardzo korzystnych warunkach.

Felicjan

Dzi─Öki kancelarii Ultimatum pieni─ůdze (d┼éug) zosta┼é odzyskany w pe┼éni

5,0 rating
21 czerwca 2019

U mnie by┼éo tak, ┼╝e dwie sprawy im da┼éam i dwie wygrali tzn. jedna bez s─ůdu sprawa natomiast w drugim post─Öpowaniu reprezentowali mnie w s─ůdzie z pozytywnym efektem – pokazali na co ich sta─ç, a finalnie pobrali kilka procent od wygranej sprawy, kt├│rych w og├│le nie odczu┼éam. Jestem bardzo zadowolona ze wsp├│┼épracy i jak b─Ödzie sytuacja znowu si─Ö powtarza┼éa na pewno tylko i wy┼é─ůcznie z ich us┼éug skorzystam.

Michalina

Fachowy kontakt z pracownikami z kancelarii Ultimatum pozwolił mi zaufać tej firmie i jestem bardzo usatysfakcjonowana z przebiegu całego odzyskiwania długu przy ich pomocy

5,0 rating
21 czerwca 2019

W Kancelarii Ultimatum by┼éam cztery razy i musz─Ö powiedzie─ç jednoznacznie, ┼╝e by┼éa to bardzo profesjonalna rozmowa z przedstawicielem ich firmy – konkretna i specjalistyczna dyskusja pomog┼éa wykaraska─ç mnie z tego bagna w kt├│re wpakowa┼éa mnie zad┼éu┼╝ona osoba. Rezultat ko┼äcowy taki, ┼╝e wszystkie pieni─ůdze uda┼éo si─Ö odzyska─ç. Dzi─Ökuj─Ö

Aneta

Fachowe podej┼Ťcie nawet do tych najtrudniejszych spraw – odzyskali 12 000 z┼é w 2 miesi─ůce

5,0 rating
20 czerwca 2019

W moim przypadku najd┼éu┼╝ej trwa┼éo odnalezienie nieszcz─Ösnego d┼éu┼╝nika +/- 3 tygodnie potem posz┼éo jak po ma┼Ťle – d┼éu┼╝nik poszed┼é na ugod─Ö po serii pism z Ultimatum i ┼Ťrodki finansowe trafi┼éy do mnie na konto. Polecam kancelari─Ö Ultimatum ­čÖé

Miron

Jestem bardzo zadowolona z us┼éug jakie ┼Ťwiadczy biuro windykacyjne KANCELARIA ULTIMATUM

5,0 rating
19 czerwca 2019

Ka┼╝dy wie doskonale, ze w biurze windykacyjnym Ultimatum posiadaj─ů du┼╝─ů przewag─Ö adekwatnie do innych firm odzyskuj─ůcych d┼éugi. Pozytywna opinia z mojej strony i w 100% polecam ich innowacyjne techniki windykowania d┼éu┼╝nik├│w.

Agnieszka

W kancelarii Ultimatum maj─ů rewelacyjne relacje z s─ůdami oraz innymi instytucjami w naszym kraju, a to fundament do sprawnego odzyskiwania d┼éug├│w

5,0 rating
18 czerwca 2019

Walczy┼éem z d┼éu┼╝nikiem od roku i totalnie ┼╝adnego efektu – kr├│tko m├│wi─ůc nie odda┼é nam d┼éu┼╝nik ani jednej z┼éot├│wki i dopiero jak wesz┼éa do akcji Kancelaria Ultimatum i wys┼éali mu stos pism to dopiero okaza┼éo si─Ö skuteczne i sam z siebie zmi─Ök┼é, finalnie bardzo szybko zapyta┼é na jakie konto zwr├│ci─ç ┼Ťrodki finansowe, kt├│re mi zalega┼é.

Waldemar

Odzyskali w Kancelarii Ultimatum d┼éug w 2 miesi─ůce, gdzie inne firmy m├│wi┼éy rok najkr├│cej, dlatego dostaj─ů ode mnie plusa

4,0 rating
17 czerwca 2019

Kancelaria Ultimatum zna si─Ö na rzeczy jak ┼╝adna inna firma w ca┼éym kraju i co wa┼╝niejsze to fakt, i┼╝ pomagaj─ů bez op┼éat wst─Öpnych ka┼╝dej poszkodowanej osobie czy te┼╝ firmie, kt├│ra ma zad┼éu┼╝on─ů osob─Ö na li┼Ťcie swoich d┼éu┼╝. Polecam

Klarysa

Bardzo solidna firma windykacyjna ┼Ťwiadcz─ůca us┼éugi w ca┼éym kraju

5,0 rating
16 czerwca 2019

Wypr├│bowa┼éem firm─Ö Ultimatum gdy┼╝ najzwyczajniej w ┼Ťwiecie nie mia┼éem nic do stracenia, a bardzo zale┼╝a┼éo mi na odzyskaniu w szybkim czasie ┼Ťrodk├│w finansowych i musz─Ö powiedzie─ç, ┼╝e nie zawiod┼éem si─Ö na nich poniewa┼╝ Panowie z Ultimatum bez ┼╝adnych op┼éat pocz─ůtkowych totalnie wszystko mi wyt┼éumaczyli i opisali przebieg ca┼éego post─Öpowania windykacyjnego. Finalnie odzyskali ┼é─ůcznie 22 tys. z┼éotych w 3 miesi─ůce.

Agapit

Wzorowa wsp├│┼épraca z kancelari─ů Ultimatum na ka┼╝dym etapie post─Öpowania windykacyjnego

5,0 rating
16 czerwca 2019

Jestem w pe┼éni usatysfakcjonowany z tego jak─ů wiedz─ů w┼éadaj─ů pracownicy Kancelarii Ultimatum, kt├│rzy maj─ů pot─Ö┼╝ny baga┼╝ do┼Ťwiadcze┼ä z zakresu windykacji. Pomogli w mojej firmie odzyska─ç ┼Ťrodki finansowe za zaleg┼ée (nieop┼éacone) faktury od kontrahent├│w i na pewno b─Öd─Ö z kancelari─ů Ultimatum dalej wsp├│┼épracowa┼é, bo nie wiadomo co i kiedy odwali kontrahentom, ┼╝e b─Öd─ů nas chcieli ponownie oszuka─ç na nie ma┼é─ů sum─Ö pieni─Ödzy.

Emanuel

Kancelaria Ultimatum bardzo szybo ┼Ťci─ůgn─Ö┼éa d┼éug i to z odsetkami, kt├│re musia┼é uregulowa─ç d┼éu┼╝nik

5,0 rating
15 czerwca 2019

Kiedy inne firmy windykacyjne m├│wi┼éy, ┼╝e si─Ö nie da albo robi┼éy co┼Ť przez rok bez ┼╝adnego efektu to adekwatnie do tego rodzaju biur windykacyjnych Kancelaria Ultimatum jest wyj─ůtkiem poniewa┼╝ konkretnie podesz┼éa do tematu ┼Ťci─ůgni─Öcia nale┼╝no┼Ťci nie trac─ůc zar├│wno naszego jak i swojego czasu – skutecznie wywalczyli w Ultimatum wszystko co d┼éu┼╝nik mi zalega┼é, a sporo tego by┼éo, bo finalnie Panowie z Ultimatum odzyskali kilkadziesi─ůt tysi─Öcy z┼éotych od osoby prywatnej.

Zdzisława

Bardzo szybko odzyskane pieni─ůdze w 100%

5,0 rating
14 czerwca 2019

Profesjonalnie obs┼éuguj─ů firmy, sp├│┼éki krajowe i zagraniczne oraz osoby indywidualne daj─ůc to czego klient sobie ┼╝yczy czyli fachowe doradztwo i efektywno┼Ť─ç w jednym. Dzi─Ökuj─Ö za pomoc !!!!!!

Ismena

Szybko odzyskuj─ů d┼éugi jak przysta┼éo na zawodowc├│w z prawdziwego zdarzenia

5,0 rating
13 czerwca 2019

Maj─ů w ma┼éym paluszku literatur─Ö prawa windykacyjnego i nie hamuj─ů si─Ö od wykorzystywania nabytej przez lata wiedzy przy osi─ůganiu zamierzonych cel├│w. Odzyskiwali w 2,5 miesi─ůca 45 tys. z┼é od d┼éu┼╝nika, kt├│ry ukrywa┼é si─Ö za granicami kraju. POLECAM ­čÖé

Matylda

Ode mnie dostaj─ů 5 gwiazdek i tym, kt├│rzy s─ů niezdecydowani co do podj─Öcia wsp├│┼épracy z kancelari─ů Ultimatum to osobi┼Ťcie z ca┼éego serca rekomenduj─Ö ich us┼éugi windykacyjne

5,0 rating
12 czerwca 2019

Niezwykle szybko obs┼éuguj─ů bie┼╝─ůce sprawy windykacyjne i zawsze mo┼╝na na szybko skontaktowa─ç si─Ö z nimi i skonsultowa─ç konkretny temat zwi─ůzany z zad┼éu┼╝eniem i to bez ┼╝adnej dodatkowej op┼éaty. Bardzo pomocni ludzie, kt├│rych gor─ůco polecam do odzyskania tym wi─Ökszych jak i mniejszych d┼éug├│w.

Alma

Świetna komunikacja z klientem to standard w Kancelarii Ultimatum

4,0 rating
11 czerwca 2019

Konsultacje prawne z firm─ů Ultimatum przebiega┼éy bardzo sprawnie, fachowo i co najwa┼╝niejsze satysfakcjonuj─ůco dla mojego portfela, dlatego wszystkim w pe┼éni nie zdecydowanym rekomenduj─Ö w┼éa┼Ťnie ich us┼éugi. POLECAM !!!!!!!!!!

Leon

Odzyskali dług w 3 tygodnie

5,0 rating
29 kwietnia 2019

Jestem bardzo zadowolony z działań jakie przeprowadziło biuro windykacyjne.

Karol

Polecam

5,0 rating
28 kwietnia 2019

Osobi┼Ťcie mia┼éam zaszczyt korzysta─ç trzy razy z us┼éugi Kancelarii Ultimatum i moja opinia o tej┼╝e firmie windykacyjnej jest pozytywna.

Oliwia

Polecam

5,0 rating
27 kwietnia 2019

Bezp┼éatnie powiedzieli w tym biurze jak upora─ç si─Ö z d┼éu┼╝nikiem i efekt by┼é niemal┼╝e natychmiastowy poniewa┼╝ wystarczy┼éo dwa miesi─ůce, a pieni─ůdze z pomoc─ů Kancelarii Ultimatum zosta┼éy wyci─ůgni─Öte od d┼éu┼╝nika.

Florian

Polecam

4,0 rating
26 kwietnia 2019

Znaj─ů si─Ö na robocie! Znale┼║li d┼éu┼╝nika w 2 tygodnie, a nam nie udawa┼éo si─Ö to przez rok czasu, wi─Öc przestrza┼é mo┼╝liwo┼Ťci adekwatnie do przeci─Ötnego Kowalskiego olbrzymi.

Longina

Polecam

5,0 rating
22 kwietnia 2019

Kancelaria Ultimatum porady udzieli┼éa zupe┼énie za free, wi─Öc ogromy plus za ch─Ö─ç w dzia┼éaniach windykacyjnych ze ich strony st─ůd nie mog─Ö da─ç im gorszej oceny jak 5 gwiazdek.

Zadowolony klient

Polecam

5,0 rating
20 kwietnia 2019

Wr─Öczy┼éem im mn├│stwo spraw w przeci─ůgu ostatnich 3 lat i z ka┼╝d─ů sobie poradzili perfekcyjnie ÔÇô kwestia czasu. Polecam ich us┼éugi.

Antoni

Polecam

5,0 rating
30 marca 2019

Jasne zasady proponuje Kancelaria Ultimatum ju┼╝ od pierwszego kontaktu, wi─Öc opinia w─Ödruje w 100% pozytywna. Polecam t─ů firm─Ö osobom indywidualnym oraz przedsi─Öbiorcom.

Izolda

Polecam

5,0 rating
28 marca 2019

Kompletnie bez zaliczek jest w kancelarii Ultimatum dla ka┼╝dej firmy, gdzie inne biura windykacyjne tylko pieni─ůdze pobieraj─ů od samego startu na dzie┼ä dobry po kilka tysi─Öcy, a Ultimatum nic.

Cezaria

Polecam

5,0 rating
18 marca 2019

Kancelaria ULTIMATUM przesz┼éa sprawdzian mo┼╝liwo┼Ťci jaki im zaserwowa┼éam najlepiej jak to tylko mo┼╝liwe. Nie mo┼╝na im nic zarzuci─ç – to profesjonali┼Ťci z krwi i ko┼Ťci.

Marlena

Polecam

5,0 rating
16 marca 2019

By┼éem troch─Ö niecierpliwy je┼Ťli chodzi o darmow─ů weryfikacje sprawy jak i samego d┼éu┼╝nika, ale jest ona znacznie lepsza ni┼╝ p┼éatna w firmach konkurencyjnych ÔÇô wiem z do┼Ťwiadczenia i mog─Ö poleci─ç dzia┼éania biura Ultimatum.

Miłosława

Polecam

5,0 rating
13 marca 2019

Dzia┼éaj─ů sprawnie i efektywnie odzyskuj─ů d┼éugi, a nie tylko prawi─ů kazania jak inne firmy windykacyjne – Kancelaria Ultimatum zawsze g├│r─ů!

Janina

Polecam

5,0 rating
5 marca 2019

Kancelaria Ultimatum maj─ůtek d┼éu┼╝nika znalaz┼éa w oko┼éo tydzie┼ä czasu, a ca┼éy d┼éug odzyskali w niespe┼éna miesi─ůc.

Hieronim

Polecam

5,0 rating
3 marca 2019

Specjali┼Ťci z tego biura zaproponowali rozwi─ůzanie i po post─Öpowaniu windykacyjnym ┼Ťmia┼éo mog─Ö rzec, ┼╝e jestem w pe┼éni zadowolony z ┼Ťwiadczonych przez Ultimatum us┼éug, nie mam ┼╝adnych zastrze┼╝e┼ä. Super wsp├│┼épraca!

Wisław

Polecam

5,0 rating
25 lutego 2019

Polecam us┼éugi ┼Ťwiadczone przez biuro ┼Ťci─ůgaj─ůce pieni─ůdze od d┼éu┼╝nik├│w poniewa┼╝ pomogli mi ju┼╝ kilka razy i zawsze by┼éo lepiej ni┼╝ planowali┼Ťmy, wi─Öc ogromne brawa dla Ultimatum si─Ö nale┼╝─ů.

Ulryk

Polecam

5,0 rating
21 lutego 2019

3 sprawy z oszustami, kt├│rym nie spieszy┼éo si─Ö odda─ç pieni─Ödzy oby┼éy si─Ö bez ingerencji s─ůdu, wi─Öc zyskali┼Ťmy sporo czasu i zaoszcz─Ödzili┼Ťmy nerw├│w, dzi─Öki pomocy Kancelarii Ultimatum.

Bogusz

Polecam

5,0 rating
19 lutego 2019

Korzysta┼éam z us┼éug biura windykacyjnego Ultimatum 3 razy i oby┼éo si─Ö bez s─ůdu – zawsze odpowiednio i adekwatnie do powagi sprawy potrafili zmotywowa─ç d┼éu┼╝nika.

Sandra

Polecam

5,0 rating
16 lutego 2019

W kancelarii Ultimatum prowizja z tego co sprawdza┼éam w 2019 roku to by┼éa najatrakcyjniejsza na rynku, wi─Öc zaryzykowa┼éam (wcze┼Ťniej nie zna┼éam tej firmy) i nie ┼╝a┼éuje w ani 1%. POLECAM.

Fryderyka

Polecam

5,0 rating
13 stycznia 2019

Bior─ů ma┼éy procent w kancelarii Ultimatum i to tylko od wygranej sprawy – super si─Ö spisali przy mojej sprawie, naprawd─Ö sumiennie podchodz─ů do ka┼╝dej sprawy.

Linda

Polecam

5,0 rating
11 stycznia 2019

Kancelaria Ultimatum sporz─ůdzi┼éa specjalnie dla mnie umow─Ö indywidualn─ů i dogadali┼Ťmy si─Ö, a po sfinalizowaniu wszystkich etap├│w post─Öpowania windykacyjnego nie mam ┼╝adnych uwag. Dzi─Ökuj─Ö

Nestor

Polecam

5,0 rating
8 stycznia 2019

Znakomity kontakt jest z Kancelari─ů Ultimatum i dbaj─ů o wszelkie szczeg├│┼éy zwi─ůzane d┼éugami swoich klient├│w. Du┼╝y plus dla nich za to!

Berenika

Polecam

5,0 rating
2 stycznia 2019

Doskonale znaj─ů si─Ö na tym co czyni─ů w Kancelarii Ultimatum i mo┼╝na to dostrzec to po g┼éosach zadowolonych klient├│w z ca┼éej Polski za co nale┼╝─ů si─Ö im uk┼éony.

Artur

Polecam

5,0 rating
28 grudnia 2018

Owa firma to nic innego jak solidni i kompetentni pracownicy znaj─ůcy si─Ö na swoim zawodzie. Wielki plus za znajomo┼Ť─ç aktualnego prawa windykacyjnego.

Mirka

Polecam

5,0 rating
5 grudnia 2018

Firmowy adwokat w Kancelarii Ultimatum na pewno pomo┼╝e ka┼╝dej osobie w rozwi─ůzaniu problemu, wszystko Wam wyja┼Ťni─ů tak jak w moim przypadku. Brak zaliczek to dodatkowy atut. Moja opinia jak najbardziej pozytywna.

Grzegorz

Polecam

5,0 rating
21 listopada 2018

Dzi─Ökuje panom za odzyskanie moich pieni─Ödzy. Ju┼╝ straci┼éam nadziej─Ö, ┼╝e to kiedykolwiek si─Ö uda. Panowie s─ů bardzo skuteczni i mimo tego, ┼╝e by┼éy m─ů┼╝ uchyla┼é si─Ö od wszystkich obowi─ůzk├│w to uda┼éo si─Ö w ko┼äcu wyegzekwowa─ç od niego zobowi─ůzania.

Edyta

Polecam

5,0 rating
19 pa┼║dziernika 2018

UWAGA Firma jest Super!!!! Bez op┼éat wst─Öpnych!!!!! Trzeba by┼éo poczeka─ç na spraw─Ö ale by┼éo warto !!!!!!!!!!!!! Nie ma op┼éat wst─Öpnych jak u innych nie wy┼éudzaj─ů jak inni na dzie┼ä dobry po 10k, pieni─ůdze od ludzi i nic nie robi─ů. Bat na z┼éodziej i oszust├│w!!!!! Nie dziwne ze maja takie pozytywne opinie i negatywne od d┼éu┼╝nik├│w a wszyscy na raz w jednym czasie s─ů zadowoleni. Fajne filmy: https://www.youtube.com/watch?v=i5-wZa1S-uo https://rutube.ru/video/f0f2f28685e2d2ff43e9b272e881c881/, https://rutube.ru/video/f0f2f28685e2d2ff43e9b272e881c881/,https://vimeo.com/285651547

Mizogi Dewi

Polecam

5,0 rating
15 pa┼║dziernika 2018

Meine Schulden wurden nach fast zwei Jahren zur├╝ckgezahlt, als der Schuldner nach Erledigung der Anordnung durch das polnische Gericht und der Klausel ├╝ber Deutschland vom Gericht eine Vorladung erhielt. Er wollte nicht g├╝tlich zahlen und musste die Kosten tragen. Nach einem Kredit, einem Dummkopf zur Bank, nicht zu mir, meidet mich jetzt auf der Stra├če wie ein Feuer, um es ├Âffentlich zu machen, und es steht immer noch in den Registern. Cooles Unternehmen.

Heinrich F

Polecam

5,0 rating
1 wrze┼Ťnia 2018

Polecam. Korzysta┼éa nasza firma 3 razy z us┼éug Kancelarii Ultimatum i zawsze by┼éo wszystko w jak najlepszym porz─ůdku.

Mironex

Polecam

5,0 rating
29 sierpnia 2018

I thought that the matter of recovering my money would last shorter, and that it would be simpler. It turned out, however, that the bailiff was needed after the court. Fortunately, they have a bailiff like a bull terrier, arranged for amen. The amount was small, however, they accepted it for all happiness. I am grateful to them.

Jonas & Jane

Polecam

5,0 rating
28 sierpnia 2018

J’ai appel├ę pour dire comment r├ęsoudre le probl├Ęme, ils ne l’ont pas pay├ę, ils ont m├¬me dit ├á l’avenir comment ils allaient et comment faire pour que la transaction soit valide.

Seagal

Polecam

4,0 rating
27 lipca 2018

Moja przygoda z firm─ů Kancelaria Ultimatum opinie zacz─Ö┼éa si─Ö przesz┼éo 10 lat temu i od tamtej pory owa firma windykacyjna wspiera nas swoimi dzia┼éaniami prawnymi. Nasza sp├│┼éka ju┼╝ teraz ┼╝yje z u┼Ťmiechem na twarzy wiedz─ůc, ┼╝e ┼╝aden oszust finansowy nie jest w stanie nam zaszkodzi─ç. Polecam Kancelari─Ö Ultimatum wszystkim niezdecydowanych osobom chocia┼╝by dlatego, ┼╝e nie pobiera zaliczek, op┼éat wst─Öpnych czy inaczej zw─ůc startowych jak to inni maja w zwyczaj a p├│┼║niej nic nie robi─ů, albo markuj─ů dzia┼éania z d┼éu┼╝nikiem. Poleci┼éem ich r├│wnie┼╝ znajomemu i ┼Ťci─ůgn─Öli dla niego umow─Ö po┼╝yczki – ustn─ů !!!!!!! gdzie inni nie chcieli si─Ö w og├│le podj─ů─ç.

Henryk z Grudzi─ůdza

Polecam

5,0 rating
25 czerwca 2018

Korzysta┼éam z us┼éug firmy KANCELARIA ULTIMATUM co prawda tylko 1 raz, ale mog─Ö jednoznacznie stwierdzi─ç, ┼╝e zatrudniaj─ů uczciwych prawnik├│w z kulturalnym podej┼Ťciem do interesant├│w zar├│wno krajowych jak i zagranicznych. Nie patrz─ů na wielko┼Ť─ç d┼éugu tylko na pierwszym miejscu stawiaj─ů na pomoc drugiej osobie. W Kancelarii Ultimatum prawnicy to najlepsi fachowcy w swoim fachu jakich mo┼╝emy spotka─ç w ca┼éym kraju, kt├│rzy maj─ů najlepsze opinie w┼Ťr├│d elity prawniczej obs┼éuguj─ůcej najwi─Öksze firmy w kraju.

Janina z Olsztyna

Polecam

5,0 rating
23 maja 2018

Zaczęła się przygoda z Ultimatum od bezpłatnej porady prawnej, a skończyło się na odnalezieniu długo poszukiwanego dłużnika i finalnie odzyskali ludzie z tegoż biura windykacyjnego dług w 100% za co jestem bardzo wdzięczny!

Kandyd

Polecam

5,0 rating
19 maja 2018

Pracownicy w Kancelarii ULTIMATUM udzielili mi bez ┼╝adnej op┼éaty profesjonaln─ů porad─Ö prawn─ů zwi─ůzan─ů z windykacj─ů nale┼╝no┼Ťci st─ůd ode mnie dostaj─ů 5 gwiazdek. Dzi─Ökuj─Ö i pozdrawiam.

Eligiusz

Polecam

5,0 rating
7 kwietnia 2018

Du┼╝o mieli┼Ťmy kontrahent├│w, kt├│rzy sp├│┼║niali si─Ö z op┼éacaniem za towar, a dok┼éadnie mi─Öso, ale jak Kancelaria Ultimatum zaopiekowa┼éa si─Ö naszym zak┼éadem to nie ma przypadk├│w zad┼éu┼╝e┼ä jak wcze┼Ťniej, po prostu czuwaj─ů nad tym ┼╝eby ┼╝aden kr─Ötacz nie chcia┼é nas wykorzysta─ç.

Zakład mięsny

Polecam

5,0 rating
1 kwietnia 2018

Dzięki specjalistom windykacyjnym z biura kancelarii Ultimatum całe zaległe wynagrodzenie zostało uiszczone na moje konto od pracodawcy sknerusa, który chciał oszukać mnie na 5 tysięcy złotych. Dzięki wielkie Panowie!

Achilles

Polecam

5,0 rating
17 marca 2018

Dzi─Öki szybkiej interwencji firmy odzyskuj─ůcej pieni─ůdze, kt├│ra nosi miano Kancelaria Ultimatum zobowi─ůzanie finansowe zosta┼éo odzyskane z ogromnym powodzeniem.

Zarz─ůdca nieruchomo┼Ťci

Polecam

5,0 rating
15 marca 2018

Ca┼ée post─Öpowanie windykacyjne przebieg┼éo w 100% pozytywni i z racji tego, ┼╝e nie mam ┼╝adnych zastrze┼╝e┼ä to w pe┼éni rekomenduj─Ö us┼éugi tego biura odzyskiwania nale┼╝no┼Ťci finansowych.

Antonia

Polecam

5,0 rating
11 lutego 2018

Odzyska┼éo biuro Ultimatum moje pieni─ůdze za nie zwr├│con─ů kaucje od w┼éa┼Ťciciela mieszkania, kt├│re wynajmowa┼éa – 4 tysi─ůce bym straci┼éa gdyby nie ich pomoc.

Koleta

Polecam

5,0 rating
8 lutego 2018

Kancelaria Ultimatum b┼éyskawicznie osi─ůgn─Ö┼éa zamierzony cel zwi─ůzany z odzyskaniem naszych pieni─Ödzy. POLECAM TO BIURO.

Malwina

Polecam

5,0 rating
5 stycznia 2018

Z pora┼╝aj─ůco wybitnie zadowalaj─ůcym efektem fina┼é naszego post─Öpowania windykacyjnego, dzi─Öki Kancelarii ULTIMATUM zako┼äczy┼é si─Ö sukcesem. Nasza firma wr├│ci┼éa na w┼éa┼Ťciwy tor za spraw─ů pomocy tego w┼éa┼Ťnie ot├│┼╝ biura ┼Ťci─ůgaj─ůcego d┼éugi.

Firma remontowa

Polecam

5,0 rating
3 stycznia 2018

Dzi─Öki pomocy kancelarii Ultimatum zosta┼éam wyci─ůgni─Öta z tarapat├│w finansowych, kt├│rych przysporzy┼é mi d┼éu┼╝nik. Polecam specjalist├│w z Ultimatum.

Bogumiła

Polecam

5,0 rating
13 grudnia 2017

Wszystkie sprawy i formalno┼Ťci prawne osobi┼Ťcie mnie przera┼╝aj─ů. Na szcz─Ö┼Ťcie Kancelaria Ultimatum wszystko mi wyt┼éumaczy┼éa, zaj─Ö┼éa si─Ö moj─ů spraw─ů… i to ze skutkiem pozytywnym! Polecam! ­čÖé

Seyfriedbbk

Polecam

5,0 rating
8 grudnia 2017

Sp┼éacone w 12 dni, zero op┼éat wst─Öpnych, profesjonalnie. Polecam – opinia pozytywna

Kiszonka

Polecam

5,0 rating
4 grudnia 2017

Dobry wyb├│r jak kto┼Ť ma problemy z niesp┼éacon─ů kas─ů – nie wiem jak inni ale mi pomogli bo straci┼éam nadziej e poi 8 latach walki z d┼éu┼╝nikiem kt├│ry ociek┼é do Holandii i my┼Ťla┼é ze go nic nie dosi─Ögnie a tu prosz─Ö niespodzianka!!! Kancelaria Ultimatum – spoko , ale czasem odbierajcie telefony.

Kurczaki PHU

Polecam

5,0 rating
22 listopada 2017

Nie mam zastrze┼╝e┼ä, kasa ┼Ťci─ůgni─Öta, spoko.

Gienio

Polecam

5,0 rating
5 listopada 2017

Dzi─Ökuje Panu Potazi┼äskiemu, Cegie┼éce i Jarockiemu za pomoc w odzyskaniu nale┼╝no┼Ťci. Maj─ů adresy na Marsza┼ékowiej 100/102 oraz na Z┼éotej 59.

Gabriel

Polecam

5,0 rating
19 pa┼║dziernika 2017

Sp┼éacone wszystko w dwa tygodnie! Kancelaria Ultimatum – opinia pozytywna.

Lilia

Polecam

5,0 rating
6 pa┼║dziernika 2017

Wyt┼éumaczyli mi wszystko, zaj─Öli si─Ö papierologi─ů, d┼éu┼╝nikiem jak i ca┼é─ů spraw─ů w s─ůdzie, wi─Öc czego mo┼╝na chcie─ç wi─Öcej od Ulitmatum – spisali si─Ö na medal.

Bronisław Wu

Polecam

5,0 rating
14 wrze┼Ťnia 2017

Zako┼äczona w kilka dni od przekazania, te┼Ťciowa nie chcia┼éa odda─ç kasy przez lata ale oni nawet diab┼éu nie popuscili. Wystarczy poczyta─ç opinie o nich : https://www.sciaganie-dlugow.pl/kancelaria-ultimatum-opinie-i-recenzje-o-firmie/ https://www.kancelaria-ultimatum.pl/kancelaria-ultimatum-opinie/ https://www.facebook.com/pages/category/Lawyer—Law-Firm/Kancelaria-Ultimatum-1700482846849672/ https://www.windykacja-polska.pl/opinie-o-kancelarii-ultimatum-warszawa/ http://www.kancelariaultimatum.pl/opinie-o-kancelarii-ultimatum/ i wszystko jasne jacy s─ů skuteczni, bez op┼éat wst─Öpnych.

dionizos

Polecam

5,0 rating
2 wrze┼Ťnia 2017

Sprawa za┼éatwiona 2 kwarta┼é- nie by┼éo ┼éatwo bo przepisa┼é wszystko na rodzin─Ö kilka lat wstecz ale jako┼Ť nie poddali si─Ö, maj─ů dobrego detektywa.

Derffg

Polecam

5,0 rating
24 sierpnia 2017

Pomogli mi niejednokrotnie. Ogromna wiedza i chęć pomocy. Atrakcyjne warunki, stały kontakt. Polecam !

Montgomery

Polecam

5,0 rating
12 sierpnia 2017

Polecam z ca┼éego serca kancelaria ultimatum, nie pobrali kasy za przyjecie i prowadzenie sprawy, d┼éu┼╝nik sp┼éaci┼é zaraz po otrzymaniu pisma…

Gretkowska A

Polecam

5,0 rating
8 sierpnia 2017

Oceniam ich na 5-tk─Ö , nie ma op┼éat wst─Öpnych jak inni bior─ů po kilka tys. i nic nie robi─ů, tutaj za darmo sprawdzenie d┼éu┼╝nika przez jakimkolwiek dzia┼éaniem. Bez op┼éat wst─Öpnych, prowizja po sukcesie.Z┼éotej 59, Warszawa, po wcze┼Ťniejszym um├│wieniu.

Michał

Polecam

5,0 rating
24 lipca 2017

Kancelaria Ultimatum ┼Ťwiadcz─ůca us┼éugi na bardzo wysokim poziomie pomaga osobom z ca┼éego kraju bez zaliczek, wi─Öc wielki plus.

Mirek

Polecam

5,0 rating
17 czerwca 2017

Je┼Ťli chodzi o windykacj─Ö d┼éug├│w szczerze polecam uda─ç si─Ö do Ultimatum, je┼Ťli macie problem, z kt├│rym nie potraficie sobie sami poradzi─ç. Firma godna zaufania.

Budowlana FHU Reber

Polecam

5,0 rating
26 maja 2017

Dzi─Ökuj─Ö za fachow─ů pomoc i porad─Ö! Pozdrawiam!

Fryderyk Gluch

Polecam

5,0 rating
22 maja 2017

Bez op┼éat wst─Öpnych, prowizja po sukcesie. Maj─ů adresy na Marsza┼ékowiej 100/102 oraz na Z┼éotej 59. Wcze┼Ťniej trzeba si─Ö um├│wi─ç.

Miodzio K

Polecam

5,0 rating
19 maja 2017

Znale┼║li cwaniaka – ukrywa┼é si─Ö od roku ale namierzony zosta┼é i na razie raty – obaczymy jak si─Ö sko┼äczy.

Piotr

Polecam

5,0 rating
24 marca 2017

Nie ma op┼éat wst─Öpnych jak u innych nawet po 10 tys. z┼é za spraw─Ö jak utopi┼é m├│j znajomy przez jak─ů┼Ť firm─Ö z Wroc┼éawia. Sami sobie znale┼║li dane d┼éu┼╝nika po samym peselu, bo tak si─Ö ukry┼é, ┼╝e nawet adresy pozmienia┼é. Jak otrzyma┼é pismo to prze┼╝y┼é niez┼éy szok, ┼╝e go namierzyli. R├│wnie┼╝ sprawdzili bezp┼éatnie maj─ůtek d┼éu┼╝nika po rodzinie czy czego┼Ť nie zachomikowa┼é. Kompetentni pracownicy znaj─ůcy si─Ö na swoim zawodzie. ┼╗adnych niespodzianek przy za┼éatwianiu spraw, wszystko w jak najlepszym porz─ůdku. Polecam, poniewa┼╝ wykonuj─ů szeroki zakres us┼éug i ch─Ötnie udzielaj─ů tak┼╝e wyczerpuj─ůcych odpowiedzi na ka┼╝de pytanie, porad udziel─ů czasem za darmo. Brak jakichkolwiek op┼éat wst─Öpnych i za poszukiwanie maj─ůtku d┼éu┼╝nika oraz ca┼éej rodziny a┼╝ do 5 lat wstecz ÔÇô nic nie pobrali, a poprzedni chcieli tylko za t─ů us┼éug─Ö 3 tys. z┼é i za proces dodatkowe 12, sprawa trwa┼éa ponad 2 lata, ale odzyska┼éem prawie ca┼éo┼Ť─ç, jeszcze zosta┼éy odsetki, komornika maj─ů niesamowitego, je┼║dzi do d┼éu┼╝nika, a oni mu znajduj─ů maj─ůtek d┼éu┼╝nika. W razie, gdy s─ů problemy to poszukaj─ů po KW ÔÇô w ci─ůgu jednej doby. Inna spraw─Ö za┼éatwili w dwa miesi─ůce te┼╝ zero op┼éat wst─Öpnych ÔÇô inni chc─ů po kilka tys. za nic a tu wszystko od efektu. R├│wnie┼╝ jak si─Ö z nimi pogada to pokryj─ů koszty s─ůdowe w 50%. Moja opinia o Kancelarii Ultimatum jest jak najbardziej pozytywna.

Wacek

Polecam

5,0 rating
28 lutego 2017

ATTENTION The company is super !!!! No pre-payments. !!!!! You had to wait for the case but it was worth it! There are no preliminary fees like others, they do not fool like the rest of the day after 10k, money from people and they do nothing. Bat for a thief and cheats !!!!! It is not surprising that they have such positive opinions and negative opinions from debtors and everyone is happy at the same time. Cool videos: https://www.youtube.com/watch?v=i5-wZa1S-uo https://rutube.ru/video/f0f2f28685e2d2ff43e9b272e881c881/, https://rutube.ru/video/f0f2f28685e2d2ff43e9b272e881c881/,https: //vimeo.com/285651547

Candice

Polecam

5,0 rating
4 lutego 2017

Chcia┼éam podzi─Ökowa─ç za przeprowadzenie sprawnie sprawy sadowej i odzyskanie aliment├│w.By┼éy m─ů┼╝ pracowa┼éa na czarno i dobrze si─Ö ukrywa┼é, sprawa trwa┼éa ponad 3 lata, jednak si─Ö nie poddali.Kontakt z Kancelaria Ultimatum troch─Ö utrudniony.Brawo!

adsl

Sprawa za usługi budowlane

5,0 rating
27 grudnia 2016

Kancelaria Ultimatum to najwiarygodniejsze i najskuteczniejsza firma windykacyjna w kraju.

Karol

Polecam

5,0 rating
15 grudnia 2016

Ch─Ötnie udzielaj─ů pomocy. Profesjonalne podej┼Ťcie do klienta.

Stolik

Polecam

5,0 rating
6 listopada 2016

Polecam! Moja opinia o Kancelarii Ultimatum jest lepsza, ni┼╝ najlepsza – znam ich przesz┼éo 3 lata.

Iwanowsk

Polecam

5,0 rating
11 pa┼║dziernika 2016

Kancelaria Ultimatum – polecam och z ca┼éego serca, jak nie macie na wpis to jak pogadacie pokryj─ů za was wi─Öksz─ů cz─Ö┼Ť─ç op┼éaty komornicze r├│wnie┼╝, d┼éu┼╝nicy maja przeje….e bo namierza ich po samym peselu.

Katarzyna Wis

Polecam

5,0 rating
8 pa┼║dziernika 2016

Oczywi┼Ťcie polecam jak inni – nie ma to jak kasa na urodziny o odzyskane 80% Opinia o Kancelarii Ultimatum pozytywna.

San PEter

Polecam

5,0 rating
28 wrze┼Ťnia 2016

Pomimo ze musia┼éam zap┼éaci─ç za spraw─Ö to i tak odzyskali od d┼éu┼╝nika z odsetkami – po┼╝yczka na wiele lat ale dogadali si─Ö z nim ┼╝eby nie czeka─ç.

Milena D

Polecam

5,0 rating
15 wrze┼Ťnia 2016

Nie s─ů mo┼╝e super kulturalni, ale to windykacja, wi─Öc nie wymagajmy dyplomacji, a skuteczno┼Ťci, tego im nie brakuje. Sprawa ci─ůgn─Ö┼éa si─Ö 3 – y lata, ale nie poddali si─Ö, po wyjawieniu maj─ůtku znale┼║li dzia┼ék─Ö przepisan─ů na rodzin─Ö, na szcz─Ö┼Ťcie uda┼éo si─Ö zrobi─ç zabezpieczenie. W przeciwie┼ästwie do innych wywi─ůzali si─Ö ze wszystkich swoich obietnic. Kontakt jest dobry, ale trzeba si─Ö streszcza─ç nie lubi─ů, chyba jak im si─Ö za du┼╝o gada, du┼╝e zainteresowanie klientem i szczera ch─Ö─ç pomocy, ale s─ů wyczuleni na atak – chyba skrzywienie zawodowe. Polecam jak kto┼Ť ma problemy z zatorami p┼éatniczymi lub po┼╝yczy┼é i d┼éu┼╝nik znika┼é. Polecam Kancelarie Ultimatum.

Monika Poraj

Polecam

5,0 rating
8 sierpnia 2016

Korzystałem z usług paru firm windykacyjnych i mam porównanie. Dłużnik był z Poznania, nieuchwytny.Po 30 dniach wszystko odzyskane.

Mortal

Polecam

5,0 rating
27 lipca 2016

Ich dzia┼éania i spos├│b za┼éatwiania spraw jest zawsze frontem do klienta bez znaczenia na wielko┼Ť─ç sprawy windykacyjnej. Ocena nie inaczej jak 5 gwiazdek.

Xiaomi

Polecam

5,0 rating
3 lipca 2016

Opinia o kancelarii ultimatum jak zwykle pozytywna, kolejny klient nie zap┼éaci┼é, ┼Ťci─ůgni─Öte a┼╝ si─Ö kurzy┼éo.

Marek

Polecam

5,0 rating
26 czerwca 2016

Zesp├│┼é z┼éo┼╝ony z samych profesjonalist├│w. Odznaczaj─ů si─Ö do┼Ťwiadczeniem, kt├│re jest bardzo wa┼╝ne w tym zawodzie. Kancelaria Ultimatum pomaga wyj┼Ť─ç nawet z beznadziejnej sytuacji ­čÖé

Rapacki

Polecam

5,0 rating
23 czerwca 2016

Us┼éugi na wysokim poziomie. Podej┼Ťcie do klienta bardzo atrakcyjne i interesuj─ůce . Jestem bardzo zadowolona skorzystania z kancelarii ultimatum.

Grazyna Gdansk

Polecam

5,0 rating
19 maja 2016

D┼éu┼╝nik spod Konina a ja z drugiego ko┼äca – nie stanowi┼éo to dla nich problemu, jako┼Ť nak┼éonili go prawnie do sp┼éaty ca┼éo┼Ťci – polecam!!

Mrowka wyscigowka

Polecam

5,0 rating
18 kwietnia 2016

Po┼╝yczysz przyjacielowi – odda Ci wr├│g m├│wi stare porzekad┼éo- w moim wypadku sprawdzi┼éo si─Ö w 100%, ale teraz wzi─Öli si─Ö za niego i 80 % odda┼é.

Matolek z Sandomierza

Polecam

5,0 rating
3 kwietnia 2016

Wszystko OK.

Kowalski

Polecam

5,0 rating
15 marca 2016

Czeg├│┼╝ chcie─ç wi─Öcej – spoko ceny i obs┼éuga.

Jorecz FER

Polecam

5,0 rating
12 marca 2016

Bardzo rzeczowa i profesjonalna kancelaria. Trafi┼éam na ni─ů stosunkowo niedawno, niemniej pomogli mi ju┼╝ w 3 sprawach – we wszystkich ze skutkiem pozytywnym ­čÖé B─Öd─Ö wraca─ç!

Danuta Rin

Polecam

5,0 rating
6 lutego 2016

Z czystym sumieniem polecam t─ů kancelari─Ö. Profesjonalne podej┼Ťcie do ka┼╝dego klienta. Pracownicy mili, uprzejmi, z u┼Ťmiechem na twarzy. Sprawa za┼éatwiona w miar─Ö mo┼╝liwo┼Ťci szybko i skutecznie. Polecam.

BArtek445

Polecam

5,0 rating
5 stycznia 2016

Straciłem nadzieje ze nie zapłaci za robotę, ale musiałem i tak czekać prawie 1 rok, Polecam Kancelarie.

Kiepura

Polecam

4,0 rating
3 stycznia 2016

Gewerba z niemiec nie mieli si─Ö czego czepi─ç tylko ze co┼Ť zosta┼éo ┼║le zrobione, ale h…e nie przewidzieli ze ich wpisz─ů, matolki j…e. spoko Loko.

Konrad Murarz

Polecam

5,0 rating
25 kwietnia 2015

Sprawa zwi─ůzana ze sp┼éata za kogo┼Ť kredytu, nie mam zastrze┼╝e┼ä, sprawa jeszcze w trakcie ale po┼éowa sp┼éacona. Prowizja chyba do┼Ť─ç niska?

Motocykl

Polecam

5,0 rating
22 kwietnia 2015

Doskona┼éa obs┼éuga klienta. Na dodatek pe┼éen profesjonalizm. ┼╗ycz─Ö wszystkim potrzebuj─ůcym takich adwokat├│w!

KOGUT

Polecam

5,0 rating
20 kwietnia 2015

Bez najmniejszego problemu w razie gdy s─ů problemy to poszukaj po Ksi─Ödze Wieczystej d┼éu┼╝nika – efekt taki, ┼╝e w ci─ůgu jednej doby mog─ů wi─Öcej zdzia┼éa─ç, ni┼╝ inne firmy w rok.

Edmund

Polecam

5,0 rating
18 kwietnia 2015

Serwis OK, sprawa zakończona z sukcesem w 14 dni.

Kocisko

Polecam

5,0 rating
14 kwietnia 2015

Niestety nie oby┼éo si─Ö bez komornika ale Kancelaria Ultimatum spisa┼é si─Ö na medal, szczeg├│lnie Pan kierbed┼║, kasa odzyskana w nieca┼éy miesi─ůc, a wydawa┼éo si─Ö ta po┼╝yczka b─Ödzie spidana na straty.

Rzym at Home

Polecam

5,0 rating
11 kwietnia 2015

5’tka za wparcie! Podzi─Ökowania i pozdrowienia dla ca┼éej kancelarii! ­čÖé

Kurna Chata

Polecam

5,0 rating
8 kwietnia 2015

Warto skorzysta─ç – na razie sprawa w toku ale Kancelaria Ultimatum spisa┼éa si─Ö, odzyskane 1/3.

Mlotek Dziadek

Polecam

4,0 rating
7 kwietnia 2015

Spraw─Ö ode mnie Kancelaria Ultimatum przyj─Ö┼éa oko┼éo rok temu i do tej pory po przygodach w s─ůdzie i z komornikiem odzyskali ponad 70%.

Gregory Peck

Polecam

5,0 rating
5 kwietnia 2015

┼Üci─ůgni─Öte wszytko do dna. Biuro na Z┼éotej 59 w Z┼éotych Tarasach, lepiej si─Ö um├│wi─ç przez maila.

Magda

Polecam

5,0 rating
2 kwietnia 2015

Jedn─ů ze spraw zleci┼éam Panu Kierbed┼║ oko┼éo dwa i p├│l roku wstecz, i to by┼éa sprawa alimentacyjna po komorniku, gdzie d┼éu┼╝nik si─Ö ukrywa┼é po przepisywa┼é wszystko na rodzin─Ö, inni chcieli na wst─Öpie za przyj─Öcie 10 tys., oni nic nie wzi─Öli, przeprowadzili ca┼éy proces w sadzie o wyjawienie maj─ůtku po egzekucji i znale┼║li mojego by┼éego i doprowadzili ze wzi─ů┼é kredyt – tam, gdzie go polecili, bo nikt mu nie chcia┼é da─ç i mnie sp┼éaci┼é. Sprawa by┼éa mega trudna i wymagaj─ůca wiele pracy i do┼Ťwiadczenia. Mam por├│wnanie gdzie poprzednio da┼éam spraw─Ö do innej agencji to za sama wizyt─Ö u d┼éu┼╝nika krzykn─Öli 3 tys. zaliczki i nic nie zrobili a tu moja sprawa naprawd─Ö wymaga┼éa sporo pracy. Teraz da┼éam im spraw─Ö na szcz─Ö┼Ťcie drobniejsza na oko┼éo 20 tys. i te┼╝ si─Ö okaza┼éo ze nie ma problemu z przyj─Öciem i prowadzeniem, pomimo ┼╝e nawet nie znam adresu d┼éu┼╝nika.

Zofia Lokińska

Polecam

5,0 rating
30 kwietnia 2014

Nie ma zaliczek jak to inni bior─ů po par─Ö tysi─Öcy i nic nie robi─ů tylko ci─ůgn─ů kas─Ö od ludzi, tu nic – za sukces p┼éatno┼Ť─ç, Opinia pozytywna.

Kot w dupach

Polecam

5,0 rating
28 kwietnia 2014

Nie wiem jak ale dali rade po 3-ech latach boju, Ultimatum i mo┼╝esz by─ç spokojny.

Kotlet

Polecam

5,0 rating
27 kwietnia 2014

Kasa odzyskana w 80% po miesi─ůcu, gdzie sam si─Ö m─Öczy┼éem kurna prawie 3 lata, d┼éu┼╝nik spierdziela┼é na druga stron─Ö ulicy jak mnie zobaczy┼é.

Kolno Nowe

Polecam

5,0 rating
26 kwietnia 2014

Muszę wszystkim powiedzieć, że opinia o kancelarii Ultimatum z mojej strony jest bardzo wysoka ponieważ nie pobrali żadnych opłat wstępnych. Pozdrawiam.

Amadeusz K

Polecam

5,0 rating
23 kwietnia 2014

Pragn─Ö podzi─Ökowa─ç Kancelarii Ultimatum na szybkie i owocne dzia┼éania, Pan Protazi┼äski i Keirbed┼║ super si─Ö wywi─ůza┼é z pracy na moj─ů rzecz. POLECAM!

Ewa Te

Polecam

5,0 rating
16 kwietnia 2014

Nie mam zastrzeżeń. Odzyskane w 14 dni.

Mateusz De

Polecam

5,0 rating
13 kwietnia 2014

Wszystko w jak najlepszym porz─ůdku od zlecenia do odzyskania, kontakt ┼Ťwietny, odpowiedzieli nawet na upierdliwe pytania. Pan Kierbed┼║ niesamowity pies go┼äczy!!

HWDD

Polecam

5,0 rating
7 kwietnia 2014

Po wzi─Öciu po┼╝yczki i zatowarowaniu sklepu powiedzia┼é ┼╝e jednak to nie dla niego interes i uciek┼é zostawiaj─ůc mnie z d┼éugami. Dobrze, ┼╝e napotka┼éem Kancelari─Ö Ultimatum, kt├│ra pomog┼éa mi upora─ç si─Ö z d┼éugiem. Polecam.

J├│zefek

Polecam

5,0 rating
3 kwietnia 2014

D┼éu┼╝nik to m├│j by┼éy m─ů┼╝ nie chcia┼é p┼éaci─ç pomimo wyroku, ich detektyw znalaz┼é maj─ůtek i ┼Ťci─ůgn─ů┼é bez ┼╝adnych op┼éat wst─Öpnych.

Martyna Wojciechowska

Polecam

5,0 rating
1 kwietnia 2014

D┼éu┼╝nik to m├│j wujek z miejscowo┼Ťci obok ale po┼╝yczy┼é kutafon i nie odda┼é przez 3 lata, dopiero jak si─Ö za niego wzi─Öli to zacz─ů┼é p┼éaci─ç w ratach, mi pomogli , spoko.

Jadzika na nartach

Polecam

5,0 rating
27 wrze┼Ťnia 2013

Pan Kierbed┼║ ca┼éo┼Ť─ç zad┼éu┼╝enia odzyska┼é, d┼éu┼╝nik spier… w skarpetach.

Ghost

Polecam

5,0 rating
21 sierpnia 2013

Znaj─ů si─Ö na rzeczy, dlatego POLECAM – dodam tylko, ┼╝e wykonuj─ů szeroki zakres us┼éug zwi─ůzanych z prawem i windykacj─ů. Pozdrawiam.

Korneliusz

Polecam

5,0 rating
29 czerwca 2013

Nie ma opłat wstępnych- chyba tak należy wybierać firmy, nie to co inni gdzie na dzień dobry po kilka tys.Pomoga.

Musztarda

Polecam

5,0 rating
25 maja 2013

Wzi─ů┼éem ich z polecenia gdy┼╝ z us┼éug korzysta┼é m├│j znajomy, kt├│ry prowadzi firm─Ö transportow─ů i odzyskali w jego imieniu par─Ö znacznych faktur za us┼éug─Ö w kraju i za granic─ů. Ja prowadz─Ö biznes zwi─ůzany z reklam─ů i mam paru cwaniak├│w kt├│rzy zalegali ju┼╝ znacznie po terminie prawie dwa lata a wiec by si─Ö nied┼éugo przedawni┼éo. Po pierwsze nie tak jak moja poprzednia agencja bra┼éa kas─Ö na pocz─ůtku za dzia┼éania, nie wzi─Öli nic za przyj─Öcie, analiz─Ö, sprawdzenie, etc. Po oko┼éo 14 dniach wpisaniu w rejestr, wystawieniu na sprzeda┼╝, pokryli znacz─ů cz─Ö┼Ť─ç wpisu s─ůdowego!!!!!! Do sadu nie musia┼éem si─Ö w og├│le stawia─ç, wszystko trwa┼éo oko┼éo 3 miesi─Öcy.Komornika maj─ů bardzo skutecznego – nie spotka┼éem si─Ö z takim dzia┼éaniem w terenie.Reasumuj─ůc 90% zosta┼éo odzyskane i sprawy w toku.

Logistics

Polecam

5,0 rating
26 kwietnia 2013

Mój dłużnik się migał kilka lat była umowa tylko słowna ,pomimo tego sprawę przyjęli i nie wiem jak się dobrali do cwaniaczka. Na razie ponad polowa odzyskana.

Gustaw Morcinek

Polecam

4,0 rating
16 kwietnia 2013

No prosz─Ö da si─Ö, nie pomogli inni oni tak, Opinia o kancelarii ultimatum pozytywna.

Kos JAn23

Polecam

5,0 rating
14 marca 2013

Panie Mieduszewski nie wie Pan jak bardzo si─Ö nam─Öczy─ç trzeba by┼éo ┼╝eby ustali─ç gdzie cwelu jeste┼Ť ze swoja kochanka ale teraz dobior─ů ci si─Ö do ty┼éka.

Pikon

Polecam

5,0 rating
5 lutego 2013

Dziad jeden mnie oszuka┼é na OLX ale przyj─Öli t─ů spraw─Ö. Sp┼éacone w 14 dni.

Danuta

Polecam

5,0 rating
2 stycznia 2013

W ko┼äcu jako jedyna firma w Warszawie wzi─Ö┼éa si─Ö za poszukiwanie maj─ůtku d┼éu┼╝nika, a┼╝ do skutku i to zaowocowa┼éo. Podziwiam!

KArtofla

Polecam

5,0 rating
23 grudnia 2012

Nie ma op┼éat wst─Öpnych, prowizja niska, koszty do zwrotu, s─ů skuteczni.

TWYGT

Polecam

5,0 rating
12 grudnia 2012

W Ultimatum porad udziel─ů czasem za darmo przy weryfikacji sprawy, co wg mnie pozytywnie o nich ┼Ťwiadczy jako o firmie windykacyjnej.

Kisielka

Polecam

5,0 rating
22 listopada 2012

Wszystko OK tak jak by─ç powinno, POLECAM!! Potwierdzam pozytywne opinie.

Chrzan PHU

Polecam

5,0 rating
21 listopada 2012

Polecam, fachowa obs┼éuga i pomoc na ka┼╝dym etapie trwania wsp├│┼épracy. Kontakt bez wi─Ökszych problem├│w. Wszystko jasno przedstawione, wsp├│┼épraca na otwartych kartach. Dziwie si─Ö ludziom, kt├│rzy narzekaj─ů ┼╝e co┼Ť tam, co┼Ť tam. To moja ju┼╝ trzecia z rz─Ödu sprawa powierzona Kancelarii Ultimatum, mam nadziej─Ö ┼╝e zako┼äczy si─Ö pozytywnie tak jak dwie poprzednie.

Opinia o Kancelaria Ultimatum

Polecam

5,0 rating
18 listopada 2012

Profesjonalnie, szybko, bezproblemowo. Warto się do nich zgłosić.

Biedrowski Wacław

Polecam

5,0 rating
30 pa┼║dziernika 2012

W dzisiejszych czasach wiele firm niestety boryka się z zatorami płatniczymi. Dlatego dobrze jest móc skorzystać z fachowej pomocy takiej jak w Kancelarii Ultimatum.

Śródka Monikk

Polecam

5,0 rating
14 pa┼║dziernika 2012

Kancelaria ULTIMATUM ekstra, szybko pomogli odzyska─ç mi stracone pieni─ůdze w jednej firmie o kt├│rej brak slow. Mi┼éa i pomocna obs┼éuga. ludzie na poziomie szybko i bez bieganiny ┼╝adnej mi to za┼éatwiono jeszcze raz polecam.

PIŁA PAWEŁ

Polecam

5,0 rating
1 wrze┼Ťnia 2012

Od pocz─ůtku wiedzia┼éam, ┼╝e mo┼╝na im zaufa─ç. Za┼éatwili spraw─Ö jak najporz─ůdniej, z niewielk─ů ilo┼Ťci─ů formalno┼Ťci. Zaj─Öli si─Ö praktycznie wszystkim. Ch─Ötnie polecam.

Kutwa

Polecam

5,0 rating
18 lipca 2012

W tej firmie obowi─ůzuje bezwzgl─Ödny brak jakichkolwiek op┼éat pocz─ůtkowych. Dla mnie to by┼é ogromny atut przy wyborze firmy ┼Ťci─ůgaj─ůcej d┼éugi st─ůd ocena Kancelarii Ultimatum 5/5.

Wajhe Fred

Polecam

5,0 rating
16 marca 2012

Bardzo dobrze oceniam wsp├│┼éprac─Ö z Kancelari─ů Pana Kierbedzia. .Pe┼éen profesjonalizm oraz ogromne zaanga┼╝owanie w powierzonej sprawie, a co najwa┼╝niejsze du┼╝a skuteczno┼Ť─ç w dzia┼éaniu.

Jon Fred

Polecam

5,0 rating
7 stycznia 2012

Nie mam zastrze┼╝e┼ä d┼éug odzyskany w 4 miesi─ůce, bez nakazu nie oby┼éo si─Ö ale z sukcesem ­čśŤ

Maniek Wol

Polecam

5,0 rating
16 sierpnia 2011

Perfekcyjna współpraca na europejskim poziomie. Naprawdę mało jest takich firm w kraju.

Antonio

Polecam

5,0 rating
14 lipca 2011

Nowoczesna i znaj─ůca si─Ö na prawie windykacyjnym firma przede wszystkim dla ludzi potrzebuj─ůcych pomocy. D┼éu┼╝nika potrafi─ů znale┼║─ç ju┼╝ w kilka dni. Polecam

Sprzeda┼╝ dywan├│w

Polecam

5,0 rating
11 czerwca 2011

Wszystko odzyskane w niecały tydzień, POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bob Dylan

Polecam

5,0 rating
10 czerwca 2011

Gor─ůco polecam niezdecydowanym, kt├│rzy szukaj─ů sprawdzonej firmy windykacyjnej.

Opinia Pozytywna

Polecam

5,0 rating
7 maja 2011

Tragicznie d┼éugo m─Öczy┼éem si─Ö z d┼éu┼╝nikiem – prawie od dw├│ch lat i szczerze m├│wi─ůc strasznie ┼╝a┼éuj─Ö, ┼╝e wcze┼Ťniej do Ultimatum nie trafi┼éem.

Klaudiusz

Polecam

5,0 rating
6 kwietnia 2011

Wszystko odzyskane z procentami, nie oby┼éo si─Ö bez problemu ale spisali si─Ö znakomicie. Polecam Kancelaria Ultimatum – opinia pozytywna.

Henryk Hoist

Polecam

5,0 rating
5 lutego 2011

Umowa ustna , Solidna firma. Wszystko przeprowadzone fachowo i profesjonalnie. pełen profesjonalizm.

Klient z Lublina

Polecam

5,0 rating
3 lutego 2011

Wszystko OK , Polecam, Kancelaria spisa┼éa si─Ö wy┼Ťmienicie.

Widelek

Polecam

5,0 rating
2 stycznia 2011

Opinia o kancelarii ultimatum zasłużony pozytyw- bezpłatnie pomogli docapić dłużnika.

dfdef

Polecam

4,0 rating
27 grudnia 2010

Polecam! Profesjonalnie dobierane narzędzia do walczenia z dłużnikami.

Eugeniusz

Polecam

5,0 rating
24 listopada 2010

Kontakt mailowy i telefoniczny praktycznie codziennie, wi─Öc dla mnie ogromny plus dla Ultimatum za to ┼╝e dbaj─ů o komunikacje z klientem na tak wysokim poziomie.

Olek Jer

Polecam

5,0 rating
22 listopada 2010

Polecam firm─Ö windykacyjn─ů Ultimatum z czystym sumieniem. Ode mnie nic nie wzi─Öli za zweryfikowanie sprawy, ani jednej z┼éot├│wki.

errrt33w

Polecam

5,0 rating
21 pa┼║dziernika 2010

Jedn─ů spraw─Ö w mojej firmie za┼éatwili w dwa miesi─ůce i tez zero op┼éat wst─Öpnych jak u opiniuj─ůcych poprzednik├│w.

Waza

Polecam

5,0 rating
19 pa┼║dziernika 2010

D┼éu┼╝nik sp┼éacony- Kancelaria Ultimatum – dzi─Öki.

Dzierlatka

Polecam

5,0 rating
17 wrze┼Ťnia 2010

Szczerze dzi─Ökuj─Ö Wam za pomoc w odzyskaniu pieni─Ödzy za alimenty, kt├│re by┼éy od zawsze zas─ůdzone a w og├│le nigdy nie p┼éacone. Od kiedy Ultimatum zacz─Ö┼éo dzia┼éa─ç to ojciec dziecka sam wysy┼éa pieni─ů┼╝ki.

Stolik nocny

Polecam

5,0 rating
11 wrze┼Ťnia 2010

W moim przypadku sprawa załatwiona ekspresowo, choć nie obyło się bez przygód z nieszczęsnym dłużnikiem. Pozdrawiam

Mac Donals

Polecam

5,0 rating
20 lipca 2010

M├│j wieloletni koszmar wreszcie si─Ö sko┼äczy┼é, dzi─Öki Panom z Ultimatum, kt├│rzy poprowadzili mnie i pomogli wyj┼Ť─ç z opresji finansowych odnajduj─ůc d┼éu┼╝nika.

Gerard kot

Polecam

5,0 rating
18 kwietnia 2010

S─ů pomocni w Kancelarii Ultimatum i bardzo ch─Ötnie udzielaj─ů tak┼╝e wyczerpuj─ůcych odpowiedzi na ka┼╝de zadane pytanie. Da┼éabym 6 gwiazdek. Polecam

Kutergon Mlawa

Polecam

5,0 rating
12 lutego 2010

Wszystko przebieg┼éo po mojej my┼Ťli, wi─Öc polecam ka┼╝demu firm─Ö Ultimatum z Warszawy – to lider na rynku windykacyjnym w ca┼éym kraju.

Widel hu

Polecam

5,0 rating
5 stycznia 2010

Absolutnie ┼╝adnych przykrych niespodzianek przy za┼éatwianiu spraw, kompletnie wszystko w jak najlepszym porz─ůdku je┼Ťli chodzi o t─ů firm─Ö. Jest wszystko ok.

XXrebus332

Polecam

5,0 rating
30 lipca 2009

Firma godna polecenia na rynku krajowym jak i europejskim. Pozdrawiam przemiłych Panów.

Wojtek

Polecam

5,0 rating
28 czerwca 2009

W Kancelarii Ultimatum nigdy nie ma op┼éat pocz─ůtkowych, a sama prowizja na tle konkurencji niska, wr─Öcz znikoma. Polecam i na pewno wr├│c─Ö jak b─Ödzie taka potrzeba.

Orest

Polecam

5,0 rating
26 czerwca 2009

Windykacja ekstremalna. Sprawdzone i zaakceptowane przez moj─ů osob─Ö ich metodyka dzia┼éa┼ä.

Dionizy

Polecam

5,0 rating
23 maja 2009

Spisali si─Ö na medal – pieni─ůdze odzyskane, a d┼éu┼╝nikowi s─ůd dowali┼é odsetki karne za zw┼éok─Ö czasow─ů w sp┼éacie zobowi─ůza┼ä finansowych. DZI─śKUJ─ś ULTIMATUM

Edgar

Polecam

5,0 rating
22 maja 2009

W firmie Ultimatum wiem ┼╝e prowadz─ů sprawy p-ko Getback i nawet nie┼║le im z tym idzie, do tej pory wszyscy co korzystali w┼é─ůcznie ze mn─ů zadowoleni.

Maxymilian

Polecam

5,0 rating
20 kwietnia 2009

Usługi jak najbardziej do polecenia!

Kieslowski

Polecam

5,0 rating
19 kwietnia 2009

Konkurencyjne firmy adekwatnie do Kancelarii Ultimatum chc─ů po kilka tysi─Öcy z┼éotych za nic, a tu wszystko od efektu. Polecam

Wincent Gogh

Polecam

5,0 rating
17 kwietnia 2009

Ekspresowe tempo egzekwowania d┼éug├│w. Jedyna firma windykacyjna, kt├│ra w mych oczach ma pozytywn─ů opini─Ö. Polecam

Tycjan

Polecam

5,0 rating
16 marca 2009

Mojego d┼éu┼╝nika szuka┼éem na w┼éasn─ů r─Ök─Ö ponad dwa lata, wszystko poukrywa┼é i poprzepisywa┼é, a oni znale┼║li jego i jego pieni─ůdze w oko┼éo 2 tygodnie, wi─Öc polecam – super firma.

Radio gaga

Polecam

5,0 rating
6 marca 2009

Je┼╝eli chodzi o kwestie windykacyjne zwi─ůzane z d┼éu┼╝nikiem to w ci─ůgu 3 miesi─Öcy wszystko zosta┼éo odzyskane przez Ultimatum. Polecam

Kołek

Polecam

5,0 rating
4 lutego 2009

Jestem pewny, ┼╝e nikt inny nie zaj─ů┼éby si─Ö moj─ů spraw─ů tak profesjonalnie i skutecznie jak Kancelaria Ultimatum.

Jaromir

Polecam

5,0 rating
3 lutego 2009

Bardzo dzi─Ökuj─Ö Kancelario Ultimatum za to co dla mnie, dla mojej rodziny i firmy zrobili┼Ťcie. B─Öd─Ö waszym d┼éu┼╝nikiem!

nemo 223

Polecam

5,0 rating
1 stycznia 2009

Korzysta┼éem 4 razy i musz─Ö powiedzie─ç, ┼╝e zdecydowanie mo┼╝na im zaufa─ç – s─ů naprawd─Ö dobrzy w tym co czyni─ů.

Anton

Polecam

5,0 rating
18 grudnia 2008

Opinia o Kancelarii Ultimatum z mojej strony jest jak najlepsza. Dzi─Ökuje Panowie!

Augustyn

Polecam

5,0 rating
12 grudnia 2008

Bezp┼éatne porady prawne to tylko jeden z atut├│w owej firmy ┼Ťci─ůgaj─ůcej d┼éugi, kt├│ra godnie nosi miano Kancelarii Windykacyjnej Ultimatum.

Radomir Hui

Polecam

5,0 rating
25 listopada 2008

Wsp├│┼épracuje z nimi nasza firma – bez nich d┼éugo by┼Ťmy nie wytrzymali na rynku. Pozdrawiamy

Alek

Polecam

5,0 rating
18 listopada 2008

Ca┼éa sprawa sfinalizowana w 2 miesi─ůce i zako┼äczona wielkim sukcesem. Polecam i pozdrawiam

Eriksson

Polecam

5,0 rating
28 pa┼║dziernika 2008

Super metodyka dzia┼éa┼ä – wida─ç, ┼╝e maj─ů do┼Ťwiadczenie wypracowywane latami. Podziwiam Was Moi Drodzy Panowie.

Włodzimierz

Polecam

4,0 rating
16 pa┼║dziernika 2008

Oznajmiam wszystkim, ┼╝e w Ultimatum pracuj─ů naprawd─Ö najwi─Öksi specjali┼Ťci w swojej bran┼╝y jak─ů jest windykacja d┼éug├│w.

Dobromir

Polecam

5,0 rating
13 pa┼║dziernika 2008

Polecam. Pozytywne odczucia i zadowalaj─ůcy efekt dzia┼éania.

Tyberiusz

Polecam

5,0 rating
12 pa┼║dziernika 2008

Musz─Ö powiedzie─ç, ┼╝e Kancelaria o nazwie Ultimatum przenigdy nie ma pobieranych zaliczek, gdy w firmach konkurencyjnych zaliczki si─Ögaj─ů nawet 7000 tysi─Öcy z┼éotych, wi─Öc ogromy atut, bo nie ka┼╝dy w takiej chwili kiedy zostaje oszukany na pieni─ůdze ma na wk┼éad w┼éasny od tak – kolosalne ┼Ťrodki finansowe potrafi─ů w Ultimatum wywalczy─ç.

Mieczysław

Polecam

5,0 rating
11 wrze┼Ťnia 2008

To nie windykatorzy tylko prawdziwi geniusze poniewa┼╝ dokonuj─ů rzeczy niemo┼╝liwych. Tam gdzie inni m├│wi─ů ┼╝e nie dadz─ů rady tam Ultimatum dopiero rozkr─Öca si─Ö.

Cyryl Girniop

Polecam

5,0 rating
5 sierpnia 2008

Polecam z ca┼éego serca potrzebuj─ůcym tego typu us┼éug.

Felicjan

Polecam

5,0 rating
1 lipca 2008

Bez jakichkolwiek zastrze┼╝e┼ä, a pracowa┼éam z ich pomoc─ů 3 razy, wi─Öc znam ich jak ma┼éo kto.

Lech

Polecam

5,0 rating
28 czerwca 2008

U mnie mimo, ┼╝e kwoty d┼éug├│w nie by┼éy wysokie przyj─Öli spraw─Ö na pr├│b─Ö i jako┼Ť dali rad─Ö odzyska─ç pieni─ůdze. Polecam

Waldemar

Polecam

5,0 rating
27 lutego 2008

Po mistrzowsku za┼éatwili d┼éu┼╝nika. Polecam firm─Ö windykacyjn─ů Ultimatum poniewa┼╝ s─ů w stanie pom├│c ka┼╝demu.

Dacjan

Polecam

5,0 rating
6 lutego 2008

Wszystko ok z Ultimatum – mo┼╝na korzysta─ç ┼Ťmia┼éo.

Antek
 


4.9
4,9 rating
4.9 z 5 ocen (na podstawie 201 ocen)
Znakomite opinie95%
Bardzo dobre5%
Zadowalaj─ůce0%
Mizerne0%
Słabe0%