Kancelaria Ultimatum Opinie Klientów

Kancelaria Ultimatum to wiodąca firma na rynku windykacji. Od ponad 15 lat prowadzimy działania mające ma celu odzyskanie należności naszych klientów. Zgłaszając się do nas zyskujesz pewność szybkiego zakończenia sprawy i odzyskania długu. Pracujemy na jasnych i przejrzystych zasadach.
 

Zachęcamy do zapoznania się z informacjami zamieszczonymi na stronie internetowej, jak również do kontaktu z nami. Odpowiemy na każde Państwa pytanie i ustalimy zasady współpracy. Możecie Państwo sprawdzić oceny naszej firmy klikając Kancelaria Ultimatum opinie firm i osób prywatnych ze wszystkich wojewódz w kraju. Prezentowane opinie o firmie Ultimatum pochodzą wyłącznie od realnych i prawdziwych kontrahentów, którym Kancelaria Ultimatum pomogła wyjść z kłopotów finansowych.
 

Wszystkim dotychczasowym klientom Kancelarii Ultimatum chcielibyśmy podziękować za miłą współpracę. Jednocześnie zachęcamy do wyrażenia opinii o naszych działaniach. Wystawione opinie z pewnością pomogą innym w podjęciu decyzji o wyborze firmy windykacyjnej. 

 

Ocena:
4.95 (na podstawie 166 recenzji)

Artur 2019-03-30

Doskonale znają się na tym co czynią w Kancelarii Ultimatum i można to dostrzec to po głosach zadowolonych klientów z całej Polski za co należą się im ukłony.

Ocena:

Berenika 2019-03-29

Znakomity kontakt jest z Kancelarią Ultimatum i dbają o wszelkie szczegóły związane długami swoich klientów. Duży plus dla nich za to!

Ocena:

Nestor 2019-03-28

Kancelaria Ultimatum sporządziła specjalnie dla mnie umowę indywidualną i dogadaliśmy się, a po sfinalizowaniu wszystkich etapów postępowania windykacyjnego nie mam żadnych uwag. Dziękuję

Ocena:

Linda 2019-03-27

Biorą mały procent w kancelarii Ultimatum i to tylko od wygranej sprawy - super się spisali przy mojej sprawie, naprawdę sumiennie podchodzą do każdej sprawy.

Ocena:

Fryderyka 2019-03-26

W kancelarii Ultimatum prowizja z tego co sprawdzałam w 2019 roku to była najatrakcyjniejsza na rynku, więc zaryzykowałam (wcześniej nie znałam tej firmy) i nie żałuje w ani 1%. POLECAM

Ocena:

Sandra 2019-03-25

Korzystałam z usług biura windykacyjnego Ultimatum 3 razy i obyło się bez sądu - zawsze odpowiednio i adekwatnie do powagi sprawy potrafili zmotywować dłużnika.

Ocena:

Bogusz 2019-03-24

3 sprawy z oszustami, którym nie spieszyło się oddać pieniędzy obyły się bez ingerencji sądu, więc zyskaliśmy sporo czasu i zaoszczędziliśmy nerwów, dzięki pomocy Kancelarii Ultimatum.

Ocena:

Ulryk 2019-03-23

Polecam usługi świadczone przez biuro ściągające pieniądze od dłużników ponieważ pomogli mi już kilka razy i zawsze było lepiej niż planowaliśmy, więc ogromne brawa dla Ultimatum się należą.

Ocena:

Cezaria 2019-03-22

Kompletnie bez zaliczek jest w kancelarii Ultimatum dla każdej firmy, gdzie inne biura windykacyjne tylko pieniądze pobierają od samego startu na dzień dobry po kilka tysięcy, a Ultimatum nic.

Ocena:

Izolda 2019-03-21

Jasne zasady proponuje Kancelaria Ultimatum już od pierwszego kontaktu, więc opinia wędruje w 100% pozytywna. Polecam tą firmę osobom indywidualnym oraz przedsiębiorcom.

Ocena:

Wisław 2019-03-20

Specjaliści z tego biura zaproponowali rozwiązanie i po postępowaniu windykacyjnym śmiało mogę rzec, że jestem w pełni zadowolony z świadczonych przez Ultimatum usług, nie mam żadnych zastrzeżeń. Super współpraca!

Ocena:

Hieronim 2019-03-19

Kancelaria Ultimatum majątek dłużnika znalazła w około tydzień czasu, a cały dług odzyskali w niespełna miesiąc.

Ocena:

Janina 2019-03-18

Działają sprawnie i efektywnie odzyskują długi, a nie tylko prawią kazania jak inne firmy windykacyjne - Kancelaria Ultimatum zawsze górą!

Ocena:

Miłosława 2019-03-17

Byłem trochę niecierpliwy jeśli chodzi o darmową weryfikacje sprawy jak i samego dłużnika, ale jest ona znacznie lepsza niż płatna w firmach konkurencyjnych – wiem z doświadczenia i mogę polecić działania biura Ultimatum.

Ocena:

Marlena 2019-03-16

Kancelaria ULTIMATUM przeszła sprawdzian możliwości jaki im zaserwowałam najlepiej jak to tylko możliwe. Nie można im nic zarzucić - to profesjonaliści z krwi i kości.

Ocena:

Antoni 2019-03-15

Wręczyłem im mnóstwo spraw w przeciągu ostatnich 3 lat i z każdą sobie poradzili perfekcyjnie – kwestia czasu. Polecam ich usługi.

Ocena:

Zadowolony klient 2019-03-14

Kancelaria Ultimatum porady udzieliła zupełnie za free, więc ogromy plus za chęć w działaniach windykacyjnych ze ich strony stąd nie mogę dać im gorszej oceny jak 5 gwiazdek.

Ocena:

Longina 2019-03-13

Znają się na robocie! Znaleźli dłużnika w 2 tygodnie, a nam nie udawało się to przez rok czasu, więc przestrzał możliwości adekwatnie do przeciętnego Kowalskiego olbrzymi.

Ocena:

Florian 2019-03-12

Bezpłatnie powiedzieli w tym biurze jak uporać się z dłużnikiem i efekt był niemalże natychmiastowy ponieważ wystarczyło dwa miesiące, a pieniądze z pomocą Kancelarii Ultimatum zostały wyciągnięte od dłużnika.

Ocena:

Oliwia 2019-03-11

Osobiście miałam zaszczyt korzystać trzy razy z usługi Kancelarii Ultimatum i moja opinia o tejże firmie windykacyjnej jest pozytywna.

Ocena:

Bogumiła 2019-03-10

Dzięki pomocy kancelarii Ultimatum zostałam wyciągnięta z tarapatów finansowych, których przysporzył mi dłużnik. Polecam specjalistów z Ultimatum.

Ocena:

Firma remontowa 2019-03-09

Z porażająco wybitnie zadowalającym efektem finał naszego postępowania windykacyjnego, dzięki Kancelarii ULTIMATUM zakończył się sukcesem. Nasza firma wróciła na właściwy tor za sprawą pomocy tego właśnie otóż biura ściągającego długi.

Ocena:

Malwina 2019-03-08

Kancelaria Ultimatum błyskawicznie osiągnęła zamierzony cel związany z odzyskaniem naszych pieniędzy. POLECAM TO BIURO

Ocena:

Koleta 2019-03-07

Odzyskało biuro Ultimatum moje pieniądze za nie zwróconą kaucje od właściciela mieszkania, które wynajmowała - 4 tysiące bym straciła gdyby nie ich pomoc.

Ocena:

Antonia 2019-03-06

Całe postępowanie windykacyjne przebiegło w 100% pozytywni i z racji tego, że nie mam żadnych zastrzeżeń to w pełni rekomenduję usługi tego biura odzyskiwania należności finansowych.

Ocena:

Zarządca nieruchomości 2019-03-05

Dzięki szybkiej interwencji firmy odzyskującej pieniądze, która nosi miano Kancelaria Ultimatum zobowiązanie finansowe zostało odzyskane z ogromnym powodzeniem.

Ocena:

Achilles 2019-03-04

Dzięki specjalistom windykacyjnym z biura kancelarii Ultimatum całe zaległe wynagrodzenie zostało uiszczone na moje konto od pracodawcy sknerusa, który chciał oszukać mnie na 5 tysięcy złotych. Dzięki wielkie Panowie!

Ocena:

Zakład mięsny 2019-03-03

Dużo mieliśmy kontrahentów, którzy spóźniali się z opłacaniem za towar, a dokładnie mięso, ale jak Kancelaria Ultimatum zaopiekowała się naszym zakładem to nie ma przypadków zadłużeń jak wcześniej, po prostu czuwają nad tym żeby żaden krętacz nie chciał nas wykorzystać.

Ocena:

Eligiusz 2019-03-02

Pracownicy w Kancelarii ULTIMATUM udzielili mi bez żadnej opłaty profesjonalną poradę prawną związaną z windykacją należności stąd ode mnie dostają 5 gwiazdek. Dziękuję i pozdrawiam

Ocena:

Kandyd 2019-03-01

Zaczęła się przygoda z Ultimatum od bezpłatnej porady prawnej, a skończyło się na odnalezieniu długo poszukiwanego dłużnika i finalnie odzyskali ludzie z tegoż biura windykacyjnego dług w 100% za co jestem bardzo wdzięczny!

Ocena:

Janina z Olsztyna 2019-01-12

Korzystałam z usług firmy KANCELARIA ULTIMATUM co prawda tylko 1 raz, ale mogę jednoznacznie stwierdzić, że zatrudniają uczciwych prawników z kulturalnym podejściem do interesantów zarówno krajowych jak i zagranicznych. Nie patrzą na wielkość długu tylko na pierwszym miejscu stawiają na pomoc drugiej osobie. W Kancelarii Ultimatum prawnicy to najlepsi fachowcy w swoim fachu jakich możemy spotkać w całym kraju, którzy mają najlepsze opinie wśród elity prawniczej obsługującej największe firmy w kraju.

Ocena:

Henryk z Grudziądza 2018-12-19

Moja przygoda z firmą Kancelaria Ultimatum opinie zaczęła się przeszło 10 lat temu i od tamtej pory owa firma windykacyjna wspiera nas swoimi działaniami prawnymi. Nasza spółka już teraz żyje z uśmiechem na twarzy wiedząc, że żaden oszust finansowy nie jest w stanie nam zaszkodzić. Polecam Kancelarię Ultimatum wszystkim niezdecydowanych osobom chociażby dlatego, że nie pobiera zaliczek, opłat wstępnych czy inaczej zwąc startowych jak to inni maja w zwyczaj a pozniej nic nie robia, albo markuja dzialania z dluznikiem.Polecilem ich rowniez znajomemu i sciagneli dla niego umowe pozyczki - ustną !!!!!!! gdzie inni nie chcieli sie wogole podjac,

Ocena:

Seagal 2018-11-30

J'ai appelé pour dire comment résoudre le problème, ils ne l'ont pas payé, ils ont même dit à l'avenir comment ils allaient et comment faire pour que la transaction soit valide.

Ocena:

Jonas & Jane 2018-09-06

I thought that the matter of recovering my money would last shorter, and that it would be simpler. It turned out, however, that the bailiff was needed after the court. Fortunately, they have a bailiff like a bull terrier, arranged for amen. The amount was small, however, they accepted it for all happiness. I am grateful to them

Ocena:

Opinia o kancelarii ultimatum 2018-07-27

Polecam. Korzystała nasza firma 3 razy z usług Kancelarii Ultimatum i zawsze było wszystko w jak najlepszym porządku.

Ocena:

Heinrich F 2018-07-24

Meine Schulden wurden nach fast zwei Jahren zurückgezahlt, als der Schuldner nach Erledigung der Anordnung durch das polnische Gericht und der Klausel über Deutschland vom Gericht eine Vorladung erhielt. Er wollte nicht gütlich zahlen und musste die Kosten tragen. Nach einem Kredit, einem Dummkopf zur Bank, nicht zu mir, meidet mich jetzt auf der Straße wie ein Feuer, um es öffentlich zu machen, und es steht immer noch in den Registern. Cooles Unternehmen.

Ocena:

Mizogi Dewi 2018-06-26

UWAGA Firma jest Super!!!! Bez opłat wstepnych.!!!!! Trzeba było poczekać na sprawe ale bylo warto !!!!!!!!!!!!! Nie ma opłat wstepnych jak u innych nie wyludzaja jak inni na dzien dobry po 10k, pieniądze od ludzi i nic nie robią. Bat na złodziej i oszustów!!!!! Nie dziwne ze maja takie pozywtywne opinie i negatywne od dłużników a wszyscy na raz w jednym czasie są zadowoleni. Fajne filmy: https://www.youtube.com/watch?v=i5-wZa1S-uo https://rutube.ru/video/f0f2f28685e2d2ff43e9b272e881c881/, https://rutube.ru/video/f0f2f28685e2d2ff43e9b272e881c881/,https://vimeo.com/285651547

Ocena:

Edyta 2018-06-18

Dziękuje panom za odzyskanie moich pieniędzy. Już straciłam nadzieję, że to kiedykolwiek się uda. Panowie są bardzo skuteczni i mimo tego, że były mąż uchylał się od wszystkich obowiązków to udało się w końcu wyegzekwować od niego zobowiązania.

Ocena:

Opinie Kancelaria Ultimatum 2018-06-05

Firmowy adwokat w Kancelarii Ultimatum na pewno pomoże każdej osobie w rozwiązaniu problemu, wszystko Wam wyjaśnią tak jak w moim przypadku. Brak zaliczek to dodatkowy atut. Moja opinia jak najbardziej pozytywna.

Ocena:

Obligacje korporacyjne 2018-05-12

Owa firma to nic innego jak solidni i kompetentni pracownicy znający się na swoim zawodzie. Wielki plus za znajomość aktualnego prawa windykacyjnego.

Ocena:

adsl 2018-04-11

Chciałam podziękowac za przeprowadzenie sprawnie sprawy sadowej i odzyskanie alimentów.Były mąż pracowała na czarno i dobrze się ukrywał, sprawa trwała ponad 3 lata, jednak się nie poddali.Kontakt z Kancelaria Ultimatum troche utrudniony.Brawo!

Ocena:

Candice 2018-03-20

ATTENTION The company is super !!!! No pre-payments. !!!!! You had to wait for the case but it was worth it! There are no preliminary fees like others, they do not fool like the rest of the day after 10k, money from people and they do nothing. Bat for a thief and cheats !!!!! It is not surprising that they have such positive opinions and negative opinions from debtors and everyone is happy at the same time. Cool videos: https://www.youtube.com/watch?v=i5-wZa1S-uo https://rutube.ru/video/f0f2f28685e2d2ff43e9b272e881c881/, https://rutube.ru/video/f0f2f28685e2d2ff43e9b272e881c881/,https: //vimeo.com/285651547

Ocena:

Wacek 2018-02-22

Nie ma opłat wstępnych jak u innych nawet po 10 tys. zł za sprawę jak utopił mój znajomy przez jakąś firmę z Wrocławia. Sami sobie znaleźli dane dłużnika po samym peselu, bo tak się ukrył, że nawet adresy pozmieniał. Jak otrzymał pismo to przeżył niezły szok, że go namierzyli. Również sprawdzili bezpłatnie majątek dłużnika po rodzinie czy czegoś nie zachomikował. Kompetentni pracownicy znający się na swoim zawodzie. Żadnych niespodzianek przy załatwianiu spraw, wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam, ponieważ wykonują szeroki zakres usług i chętnie udzielają także wyczerpujących odpowiedzi na każde pytanie, porad udzielą czasem za darmo. Brak jakichkolwiek opłat wstępnych i za poszukiwanie majątku dłużnika oraz całej rodziny aż do 5 lat wstecz – nic nie pobrali, a poprzedni chcieli tylko za tą usługę 3 tys. zł i za proces dodatkowe 12, sprawa trwała ponad 2 lata, ale odzyskałem prawie całość, jeszcze zostały odsetki, komornika mają niesamowitego, jeździ do dłużnika, a oni mu znajdują majątek dłużnika. W razie, gdy są problemy to poszukają po KW – w ciągu jednej doby. Inna sprawę załatwili w dwa miesiące też zero opłat wstępnych – inni chcą po kilka tys. za nic a tu wszystko od efektu. Również jak się z nimi pogada to pokryją koszty sądowe w 50%. Moja opinia o Kancelarii Ultimatum jest jak najbardziej pozytywna.

Ocena:

Miodzio K 2018-02-21

Bez opłat wstępnych, prowizja po sukcesie. Mają adresy na Marszałkowiej 100/102 oraz na Złotej 59. Wcześniej trzeba się umówić.

Ocena:

Dorwałem go 2018-02-03

Zanlezli cwaniaka - ukrywal sie od roku ale namierzony został i na razie raty - obaczymy jak sie skonczy.

Ocena:

Fryderyk Gluch 2017-11-30

Dziękuję za fachową pomoc i poradę! Pozdrawiam!

Ocena:

Budowlana FHU Reber 2017-11-05

Jeśli chodzi o windykację długów szczerze polecam udać się do Ultimatum, jeśli macie problem, z którym nie potraficie sobie sami poradzić. Firma godna zaufania.

Ocena:

Windykacja 2017-11-01

Kancelaria Ultimatum świadcząca usługi na bardzo wysokim poziomie pomaga osobom z całego kraju bez zaliczek, więc wielki plus.

Ocena:

Gretkowska A 2017-10-26

Polecamz całego serca kancelaria ultimatum, nie pobrali kasy za przyjecie i prowadzenie sprawy, dłużnik spłacił zaraz po otrzymaniu pisma...

Ocena:

windykacja-polska.pl 2017-09-27

Oceniam ich na 5 tke , nie ma opłąt wstępncyh jak inni biorą po kilka tys. i nic nie robią, tutaj za darmo sprawdzenie dłużnika przez jakimkolwiek działaniem. Bez opłat wstępnych, prowizja po sukcesie.Złotej 59, Warszawa, po wczesniejszym umówieniu.

Ocena:

Dodaj opinię
  • Ocena

Świadczymy usługi na terenie całego kraju i UE.

Kontakt:

tel.: (22) 729 11 49

tel. kom.: 605 448 944

fax: (22) 350 68 29

e-mail:

Odzyskamy Dług

• Windykacja krajowa i zagraniczna na każdym etapie postępowania • Przedsądowa, sądowa, komornicza i po bezkutecznej egzekucji • Dochodzenie należności przedawnionych • Ustalanie majątku • Wyszukiwanie sposobów egzekucyjnych • Prowadzenie egzekucji komorniczej • Wywiad gospodarczy • Prewencja i monitoring należności • Sporządzanie pism procesowych • Obsługa prawna

Formularz kontaktowy
Imię i nazwisko (nazwa firmy):
Adres e-mail nadawcy:
Numer telefonu
Treść wiadomości