Opinie klientów

Kancelaria Ultimatum to wiodąca firma na rynku windykacji. Od ponad 15 lat prowadzimy działania mające ma celu odzyskanie należności naszych klientów. Zgłaszając się do nas zyskujesz pewność szybkiego zakończenia sprawy i odzyskania długu. Pracujemy na jasnych i przejrzystych zasadach.
 

Zachęcamy do zapoznania się z informacjami zamieszczonymi na stronie internetowej, jak również do kontaktu z nami. Odpowiemy na każde Państwa pytanie i ustalimy zasady współpracy. 
 

Wszystkim dotychczasowym klientom Kancelarii Ultimatum chcielibyśmy podziękować za miłą współpracę. Jednocześnie zachęcamy do wyrażenia opinii o naszych działaniach. Wystawione opinie z pewnością pomogą innym w podjęciu decyzji o wyborze firmy windykacyjnej. 

 

Ocena:
4.95 (na podstawie 128 recenzji)

Opinia o kancelarii ultimatum 2018-07-27

Polecam. Korzystała nasza firma 3 razy z usług Kancelarii Ultimatum i zawsze było wszystko w jak najlepszym porządku.

Ocena:

Edyta 2018-06-18

Dziękuje panom za odzyskanie moich pieniędzy. Już straciłam nadzieję, że to kiedykolwiek się uda. Panowie są bardzo skuteczni i mimo tego, że były mąż uchylał się od wszystkich obowiązków to udało się w końcu wyegzekwować od niego zobowiązania.

Ocena:

Opinie Kancelaria Ultimatum 2018-06-05

Firmowy adwokat w Kancelarii Ultimatum na pewno pomoże każdej osobie w rozwiązaniu problemu, wszystko Wam wyjaśnią tak jak w moim przypadku. Brak zaliczek to dodatkowy atut. Moja opinia jak najbardziej pozytywna.

Ocena:

Obligacje korporacyjne 2018-05-12

Owa firma to nic innego jak solidni i kompetentni pracownicy znający się na swoim zawodzie. Wielki plus za znajomość aktualnego prawa windykacyjnego.

Ocena:

adsl 2018-04-11

Chciałam podziękowac za przeprowadzenie sprawnie sprawy sadowej i odzyskanie alimentów.Były mąż pracowała na czarno i dobrze się ukrywał, sprawa trwała ponad 3 lata, jednak się nie poddali.Kontakt z Kancelaria Ultimatum troche utrudniony.Brawo!

Ocena:

Wacek 2018-02-22

Nie ma opłat wstępnych jak u innych nawet po 10 tys. zł za sprawę jak utopił mój znajomy przez jakąś firmę z Wrocławia. Sami sobie znaleźli dane dłużnika po samym peselu, bo tak się ukrył, że nawet adresy pozmieniał. Jak otrzymał pismo to przeżył niezły szok, że go namierzyli. Również sprawdzili bezpłatnie majątek dłużnika po rodzinie czy czegoś nie zachomikował. Kompetentni pracownicy znający się na swoim zawodzie. Żadnych niespodzianek przy załatwianiu spraw, wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam, ponieważ wykonują szeroki zakres usług i chętnie udzielają także wyczerpujących odpowiedzi na każde pytanie, porad udzielą czasem za darmo. Brak jakichkolwiek opłat wstępnych i za poszukiwanie majątku dłużnika oraz całej rodziny aż do 5 lat wstecz – nic nie pobrali, a poprzedni chcieli tylko za tą usługę 3 tys. zł i za proces dodatkowe 12, sprawa trwała ponad 2 lata, ale odzyskałem prawie całość, jeszcze zostały odsetki, komornika mają niesamowitego, jeździ do dłużnika, a oni mu znajdują majątek dłużnika. W razie, gdy są problemy to poszukają po KW – w ciągu jednej doby. Inna sprawę załatwili w dwa miesiące też zero opłat wstępnych – inni chcą po kilka tys. za nic a tu wszystko od efektu. Również jak się z nimi pogada to pokryją koszty sądowe w 50%. Moja opinia o Kancelarii Ultimatum jest jak najbardziej pozytywna.

Ocena:

Miodzio K 2018-02-21

Bez opłat wstępnych, prowizja po sukcesie. Mają adresy na Marszałkowiej 100/102 oraz na Złotej 59. Wcześniej trzeba się umówić.

Ocena:

Dorwałem go 2018-02-03

Zanlezli cwaniaka - ukrywal sie od roku ale namierzony został i na razie raty - obaczymy jak sie skonczy.

Ocena:

Fryderyk Gluch 2017-11-30

Dziękuję za fachową pomoc i poradę! Pozdrawiam!

Ocena:

Budowlana FHU Reber 2017-11-05

Jeśli chodzi o windykację długów szczerze polecam udać się do Ultimatum, jeśli macie problem, z którym nie potraficie sobie sami poradzić. Firma godna zaufania.

Ocena:

Windykacja 2017-11-01

Kancelaria Ultimatum świadcząca usługi na bardzo wysokim poziomie pomaga osobom z całego kraju bez zaliczek, więc wielki plus.

Ocena:

Gretkowska A 2017-10-26

Polecamz całego serca kancelaria ultimatum, nie pobrali kasy za przyjecie i prowadzenie sprawy, dłużnik spłacił zaraz po otrzymaniu pisma...

Ocena:

windykacja-polska.pl 2017-09-27

Oceniam ich na 5 tke , nie ma opłąt wstępncyh jak inni biorą po kilka tys. i nic nie robią, tutaj za darmo sprawdzenie dłużnika przez jakimkolwiek działaniem. Bez opłat wstępnych, prowizja po sukcesie.Złotej 59, Warszawa, po wczesniejszym umówieniu.

Ocena:

Montgomery 2017-08-30

Pomogli mi niejednokrotnie. Ogromna wiedza i chęć pomocy. Atrakcyjne warunki, stały kontakt. Polecam !

Ocena:

Derffg 2017-07-26

Sprawa załatwiona 2 kwartał- nie było łatwo bo przepisał wszystko na rodzine kilka lat wstecz ale jakoś nie poddali się, mają dobrego detektywa.

Ocena:

Bronisław Wu 2017-07-26

Wytłumaczyli mi wszystko, zajęli się papierologią, dłużnikiem jak i całą sprawą w sądzie, więc czego można chcieć więcej od Ulitmatum - spisali się na medal.

Ocena:

https://www.kancelaria-ultimatum-opinie.pl/ 2017-07-19

Dziękuej PAnu Potazińskiemu, Cegiełce i Jarockiemu za pomoc w odzyskaniu należnosci. Mają adresy na Marszałkowiej 100/102 oraz na Złotej 59.

Ocena:

Gienio 2017-06-27

Nie mam zastrzeżen, kasa sciagnieta, spoko.

Ocena:

Seyfriedbbk 2017-06-19

Wszystkie sprawy i formalności prawne osobiście mnie przerażają. Na szczęście Kancelaria Ultimatum wszystko mi wytłumaczyła, zajęła się moją sprawą... i to ze skutkiem pozytywnym! Polecam! :)

Ocena:

Kurczaki PHU 2017-05-29

Dobry Wybów jak ktos ma problemy z niesplaconą kasą - nie wiem jak inni ale mi pomogli bo stracilam nadziej e poi 8 latach walki z dluznikiem ktory uciekl do Holandii i myslal ze go nic nie dosiegnie a tu proszę niespodzianka!!! Kancelaria Ultimatum - spoko , ale czsem odbierajcie telefonyh.

Ocena:

Kiszonka 2017-05-24

Spłącone w 12 dni, zero opłąt wstepnych, profesjonalnie. Polecam - opinia pozytywna

Ocena:

Konrad Murarz 2017-04-18

Gewerba z niemiec nie mieli sie czego czepic tylko ze cos zostalo zel zrobione, ale h...e nie przewidzieli ze ich wpisza, matolki j...e. spoko Loko.

Ocena:

Kiepura 2017-04-18

Stracilem nadzieje ze nie zaplaci za robote, ale musialem i tak czekac prawie 1 rok, Polecam Kancelarie

Ocena:

BArtek445 2017-04-03

Z czystym sumieniem polecam tą kancelarię. Profesjonalne podejście do każdego klienta. Pracownicy mili, uprzejmi, z uśmiechem na twarzy. Sprawa załatwiona w miarę możliwości szybko i skutecznie. Polecam

Ocena:

Danuta Rin 2017-03-30

Bardzo rzeczowa i profesjonalna kancelaria. Trafiłam na nią stosunkowo niedawno, niemniej pomogli mi już w 3 sprawach - we wszystkich ze skutkiem pozytywnym :) Będę wracać!

Ocena:

Jorecz FER 2017-03-14

Czegóż chciec wiecej - spoko ceny i obsługa.

Ocena:

Kowalski 2017-03-06

Wszystko OK.

Ocena:

Matolek z Sandomierza 2017-02-28

Pozyczysz przyjacielowi - odda Ci wóg mówi stare porzekadło- w moim wypadku sprawdzilo sie w 100%, ale teraz wzieli sie za niego i 80 % oddał.

Ocena:

Mrowka wyscigowka 2017-02-28

Dłuzni kspod Konina a ja z drugiego konca- nie stanowiloo to dla nich problemu, jakos naklonili go prawnie do splaty calosci - polecam!!

Ocena:

Grazyna Gdansk 2017-02-22

Usługi na wysokim poziomie. Podejście do klienta bardzo atrakcyje i interesujące . Jestem bardzo zadowolona skorzystania z kancelarii ultimatum.

Ocena:

Rapacki 2017-01-25

Zespół złożony z samych profesjonalistów. Odznaczają się doświadczeniem, które jest bardzo ważne w tym zawodzie. Kancelaria Ultimatum pomaga wyjść nawet z beznadziejnej sytuacji :)

Ocena:

Xiaomi 2017-01-05

Ich działania i sposób załatwiania spraw jest zawsze frontem do klienta bez znaczenia na wielkość sprawy windykacyjnej. Ocena nie inaczej jak 5 gwiazdek.

Ocena:

Transport 2016-12-21

Opinia o kancelarii ultiamtaum jak zwykle pozytywna, koljny klinet nie zapłącił, sciagniete az sie kurzyło.

Ocena:

Mortal 2016-12-19

Korzystałem z usług paru firm windykacyjnych i mam porównianie. Dłużnik był z Poznania, nieuchwytny.Po 30 dniach wszystko odzyskane.

Ocena:

Milena D 2016-11-30

Pomimo ze musialam zaplacic za sprawe to i tak odzyskali od dluznika z odsetkami - pozyczka na wiele lat ale dogadali sie z nim zeby nie czkac.

Ocena:

Monika Poraj 2016-11-24

Nie są może super kulturalni, ale to windykacja, więc nie wymagajmy dyplomacji, a skuteczności, tego im nie brakuje. Sprawa ciągnęła się 3 - y lata, ale nie poddali się, po wyjawieniu majątku znaleźli działkę przepisaną na rodzinę, na szczęście udało się zrobić zabezpieczenie. W przeciwieństwie do innych wywiązali się ze wszystkich swoich obietnic. Kontakt jest dobry, ale trzeba się streszczać nie lubią, chyba jak im się za dużo gada, duże zainteresowanie klientem i szczera chęć pomocy, ale są wyczuleni na atak - chyba skrzywienie zawodowe. Polecam jak ktoś ma problemy z zatorami płatniczymi lub pożyczył i dłużnik znikał. Polecam Kancelarie Ultimatum.

Ocena:

Katarzyna Wis 2016-11-22

Kancelaria Ultimatum - polecam och z calego serca, jak nie macie na wpis to jak pogadacie pokryja za was wieksza czwesc oplaty komornicze rowniez, dłużnicy maja przeje....e bo namierza ich po samym peselu.

Ocena:

San PEter 2016-11-06

Oczywiscie polecam jak inni - nie ma to jak kasa na urodziny o dzyskane 80% Opinia o Kacelarii Ultimatum pozytywna.

Ocena:

Iwanowsk 2016-11-05

Polecam! Moja opinia o Kancelarii Ultimatum jest lepsza, niż najlepsza - znam ich przeszło 3 lata.

Ocena:

Stolik 2016-10-25

Chętnie udzielają pomocy. Profesjonalne podejście do klienta

Ocena:

Sprawa za usługi budowlane 2016-10-05

Kancelaria Ultimatum to najwiarygodniejsze i najskuteczniejsza firma windykacyjna w kraju.

Ocena:

Zofia Lokińska 2016-08-25

Jedną ze spraw zleciłam Panu Kierbedź około dwa i pól roku wstecz, i to była sprawa alimentacyjna po komorniku, gdzie dłużnik się ukrywał po przepisywał wszystko na rodzinę, inni chcieli na wstępie za przyjęcie 10 tys., oni nic nie wzięli, przeprowadzili cały proces w sadzie o wyjawienie majątku po egzekucji i znaleźli mojego byłego i doprowadzili ze wziął kredyt - tam, gdzie go polecili, bo nikt mu nie chciał dać i mnie spłacił. Sprawa była mega trudna i wymagająca wiele pracy i doświadczenia. Mam porównanie gdzie poprzednio dałam sprawę do innej agencji to za sama wizytę u dłużnika krzyknęli 3 tys. zaliczki i nic nie zrobili a tu moja sprawa naprawdę wymagała sporo pracy. Teraz dałam im sprawę na szczęście drobniejsza na około 20 tys. i też się okazało ze nie ma problemu z przyjęciem i prowadzeniem, pomimo że nawet nie znam adresu dłużnika.

Ocena:

https://www.opinie-kancelaria-ultimatum.pl/ 2016-08-24

Sciągnięte wszytko do dna. Biuro na Złotej 59 w Złotych Tarasach, lepieej sie umowic przez maila.

Ocena:

Gregory Peck 2016-07-20

Sprawe odemnie Kancelaria Ultimatum przyjęłą około rok temu i do tej pory po przygodach w sądzie i z komornikiem odzyskali ponad 70%.

Ocena:

Mlotek Dziadek 2016-07-20

Warto skorzystać - na razie sprawa w toku ale KAncelaria Ultimatum spisała sie, odzyskane 1/3.

Ocena:

Kurna Chata 2016-06-29

5'tka za wparcie! Podziękowania i pozdrowienia dla całej kancelarii! :)

Ocena:

Rzym at Home 2016-06-29

Niestyty nie obyło się bez komornika ale Kancelaria Ultimatum spisał się na medal, szczególnie PAn kierbedź, kasa odzyskana w niecąły miesiąc, a wydałwało się ta pożyczka bedzie spidana na straty.

Ocena:

Kocisko 2016-06-29

Seerwis OK, sprawa zakonczona z sukcesem w 14 dni.

Ocena:

Edmund 2016-06-05

Bez najmniejszego problemu w razie gdy są problemy to poszukaj po Księdze Wieczystej dłużnika - efekt taki, że w ciągu jednej doby mogą więcej zdziałać, niż inne firmy w rok.

Ocena:

KOGUT 2016-05-25

Doskonała obsługa klienta. Na dodatek pełen profesjonalizm. Życzę wszystkim potrzebującym takich adwokatów!

Ocena:

Dodaj opinię
  • Ocena

Świadczymy usługi na terenie całego kraju i UE.

Kontakt:

tel.: (22) 729 11 49

tel. kom.: 605 448 944

fax: (22) 350 68 29

e-mail:

Odzyskamy Dług

• Windykacja krajowa i zagraniczna na każdym etapie postępowania • Przedsądowa, sądowa, komornicza i po bezkutecznej egzekucji • Dochodzenie należności przedawnionych • Ustalanie majątku • Wyszukiwanie sposobów egzekucyjnych • Prowadzenie egzekucji komorniczej • Wywiad gospodarczy • Prewencja i monitoring należności • Sporządzanie pism procesowych • Obsługa prawna

Formularz kontaktowy
Imię i nazwisko (nazwa firmy):
Adres e-mail nadawcy:
Numer telefonu
Treść wiadomości