Opinie o internet Airmax.pl

Firma dostarczająca internet w kilku województwach.

Opis firmy Airmax internet:
Firma AirMAX jest znanym w wielu województwach operatorem telekomunikacyjnym oferującym usługi zarówno dla firm jak i osób prywatnych. Możemy na stronie airmax.pl zobaczyć że oferta zawiera rozwiązania pozwalające zaspokoić potrzeby użytkowników jeśli chodzi o dostarczanie internetu gdzie nie jest to jak by mogło się wydawać w dzisiejszych czasach nowoczesna usługa tylko operatorów jest mnóstwo na rynku, którzy adekwatnie do firmy Airmax płacą należności i rozliczają się z firmami – firma Airmax obecnie ma poważne zadłużenia co można potwierdzić sprawdzając rejestry dłużników.

Specyfika działalności i atrakcyjny opis działalności firmy Airmax Internet to w rzeczy samej istny marketing, który w ani jednym procencie nie odzwierciedla faktycznego stanu rzeczy – ściślej ujmując nie są godną firmą żeby świadczyć usługi ani firmom ani osobom indywidualnym. W dużej mierze AIRMAX INTERNET wykorzystuje naiwność i niewiedze odbiorców swoich usług co można zobaczyć po opiniach tej firmy zarówno w internecie jak i bezpośrednio u osób korzystających z usług. Słaby internet o niskiej przepustowości to tylko jeden aspekt o którym należy wspomnieć, ale przede wszystkim warto uważać na tą firmę ponieważ ma ogromne zaległości finansowe których nie zamierza uregulować.

AirMAX.pl Internet Andrzej Czachor Best Partner

Adres firmy: Xawerego Dunikowskiego 16c, 46-020 Opole

Strona internetowa: www.airmax.pl

Telefon stacjonarny: 71 717 05 30

 

 


OPINIE I OCENY O FIRMIE AIRMAX INTERNET

Jak internetu nie było tak i do dnia dziejszego nie ma

1,0 rating
19 września 2020

Po zgłoszeniu firmie airmax że internet nie działa kazali czekać i tak już czekam drugi miesiąc bez odzewu. Jestem zawiedziony ponieważ w umowie jest co innego napisane, na montażu zapewniali że będzie śmigał net a summa summarum jest kaszana.

Klient airmax internet z miasta Chojnów

Nie spodziewałem się że airmax internet to tak słabizna

2,0 rating
18 września 2020

Jak ktoś ma chociaż podstawowe pojęcie o prędkości internetu w obecnych czasach i powiem że prędkość mojego internetu to pół megabita na sekundę to albo mnie wyśmieje albo nie uwierzy. Nie polecam internetu z tej firmy.

Użytkownik airmax.pl internet z Wrocławia

Nie działa internet i uważam że zostałem wprowadzony w błąd

1,0 rating
16 września 2020

Powiedziano mi przy montażu że nie ma przestojów w dostawie internetu lub są niezauważalne ale ja mam problem z wejściem na wirtualną polskę od miesiąca więc coś tu jest nie halo… airmax internet to nie jest dobry wybór i mało wiarygodna firma – szkoda że dopiero po podpisaniu umowy przeczytałem o nich opinie.

Niezadowolony klient airmax internet Zielona Góra

Oceniam firmę airmax.pl internet z Opola na 1 gwiazdkę

1,0 rating
13 września 2020

Internet wolny lub w ogóle nie ma dostępu do niego, sprzęt słabej jakości i na deser do tego wszystkiego fakt iż nie ma kontaktu z obsługą klienta w firmie airmax sprawia że jestem zmuszony wziąć ten internet odstawić na bok a skorzystać z usług innej firmy czyli będę płacił za powietrze jeszcze 22 miesiące. Dramat w dosłownym znaczeniu tego słowa. Odradzam !!

Andrzej

Stanowczo odradzam korzystać z usług oferowanych przez airmax internet opole

1,0 rating
10 września 2020

Bardzo wolny internet to jedno ale przerwy w jego dostawie sprawiły że nie pozostaje mi nic innego zrobić jak wystawić negatywną opinię o tej firmie mimo tego że pierwszy raz daje komuś negatywa. Nie polecam ani internetu z firmy airmax ani mieć styczność z ich infolinią która jest odrażająco niekompetentna.

Oszukany Piotr

Niby internet był w okresie testowym ale jjak okres testowy się skończył to razem z nim internet przestał działać

1,0 rating
8 września 2020

Chyba nikogo nie zdziwi moja opinia z jedną gwiazdką jak powiem że internet ma prędkość DO 0,5 mb/sek. i tak właśnie jest w moim przypadku nieprzerwanie od miesiąca czasu – cały okres od momentu przejścia na właściwą umowę z której nie mogę zrezygnować bez płacenia kar przez okres 2 lat. Jestem oszukany.

Mirek zostawiony bez internetu

Najgorszy internet na rynku lokalnym

1,0 rating
4 września 2020

Miałem wiele dostawców internetu w całym swoim życiu ale airmax okazał się być najsłabszym operatorem usług internetowych. Nie dość że wolny internet to i nie ma z nimi kontaktu tzn. kontakt jest ale mój numer zablokowali więc cały czas muszę z nowego numeru dzwonić jak chcę coś z nimi załatwić.

Klient airmax Leszno

Lepiej chyba mieć neta po drucie

1,0 rating
3 czerwca 2020

To jakieś jaja, nic nie działa, filmy nie chodzą, nie idzie sie dodzwonic.To krzek nie firma.

Pizzeria

Uwaga na ta firemkę z Opola airmax.pl internet – chyba po sznurze nie światłowód.

1,0 rating
1 czerwca 2020

Nie swiadcza usług tylko sami sobie piszą opinie na własnych portalach, przekażcie dalej infor o Czachorze i airmax.pl, intrnet nie chodzi transer mniej niz 100kb/s!!!

Rebecca

Ocena na temat świadczenia usług przez firmę Airmax.pl Internet

2,0 rating
26 marca 2020

Prędkość internetu nie powala na kolana.

Piotr

Żałuje ze wziolem

1,0 rating
4 stycznia 2020

Internet nie chodzi, inforlinia nie działa, omijać!!

Maniek

1.2
1,2 rating
1.2 out of 5 stars (based on 11 reviews)
Znakomite opinie0%
Bardzo dobre0%
Zadowalające0%
Mizerne18%
Słabe82%

 

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
1 based on 225 votes
Brand Name
Opinie o internet Airmax.pl
Product Name
Opinie o internet Airmax.pl